Publicidad
Optimizare landing page - Flavius Noja
Optimizare landing page - Flavius Noja
Optimizare landing page - Flavius Noja
Optimizare landing page - Flavius Noja
Publicidad
Optimizare landing page - Flavius Noja
Optimizare landing page - Flavius Noja
Próximo SlideShare
crestere numar de clienti de pe sitecrestere numar de clienti de pe site
Cargando en ... 3
1 de 6
Publicidad

Más contenido relacionado

Publicidad

Optimizare landing page - Flavius Noja

  1. Când a fost ultima dată când ai analizat paginile de destinație? Pe hartie - optimizarea landing page-ului tau pare destul de ușor. De fapt, tu cat efort depui pentru a proiecta paginile de destinație? Urmeaza câteva principii de bază, capteaza atenția vizitatorilor, elimina orice îndoieli pe care le pot avea userii, îndeamna-i să achiziționeze, și lăsa banii se toarnă. 1. Păstreaza-l la minim Este adevarat ca putin e mai bun in orice aspect al vietii dar si in marketing online. Știința și cercetarea au arătat că această stare de spirit minimalist și strategia duce la descoperiri în viață și de afaceri. Cu cat mai simplu, cu atât mai bine. Saturează pagina de destinație, cu o mulțime de extra-uri inutile, și vei fi sigur ca vei distrage atenția și vei confunda vizitatorii. Un domeniu în care se întâmplă adesea în marketing merge prost pentru ca are mai multe oferte. De fapt, 48% din pagini de destinație conțin mai multe oferte decat necesare. 2. Regula de 5 secunde Probabil ai vazut multe pop-upuri care apar instant si probabil crezi ca sunt enervante. Se întâmplă des.
  2. Este esential sa atragi repede atentia useriilor. Poti face acest lucru prin pop-upuri de calitate, dar atentie. Nu trebuie sa fie instante ci sa apara dupa min 5 secunde sau cand vor sa intre pe alta pagina. 3. Viteza de incarcare Probabil stii deja ca este important sa ai o viteza de incarcare rapida a site-ului tau. Daca vrei sa oferi experienta de utilizare buna useriilor trebuie sa ai un site care sa ruleze excelent de rapid. Astfel poti reduce numarul de kb/mb din imagini, sa cureti codul inutil. 4. Folosirea o mulțime de spațiu alb Vizitatorul in generale in ziua de azi este un skimmer și scaner. Ei nu doresc să se blocheaze din cauza paragrafelor lungi si a imaginilor prea mari si dese. De fapt, "un studiu a constatat că o bună utilizare a spațiului alb între paragrafe și în marginile din stânga și din dreapta crește înțelegerea cu aproape 20 la sută. Cititorii consideră că este mai ușor să se concentreze asupra procesului și distanțate cu generozitate de conținut. " 5. Foloseste dovezi sociale pentru efectul de levier Este destul de necontestat faptul că oamenii sunt creaturi sociale prin natura lor, și toți suntem influențați de alții, cel puțin într-o anumită măsură. De multe ori, tot este nevoie pentru a converti pe cineva care e pe gand este un pic de dovada sociala.
  3. De exemplu, s-ar putea include o listă a unor companii de top care au folosit produsul / serviciul, împreună cu logo-urile lor. 6. Asigura-te ca informațiile de contact sunt disponibile imediat Pune-te în pantofi vizitatorilor de pe site si vei vedea ca este esențial pentru creșterea numărului de conversii sa oferi info de contact cat mai rapid si usor de gasit. Pentru a atenua temerile lor, este util să includă informațiile de contact, astfel încât acestea pot vizualiza fără a fi nevoie să faceți clic pe nimic. 7. Adauga videoclip Știai că, folosind clipuri video de pe paginile de destinație poate crește rata de conversii cu 86%? Asta nu e un număr de ignorat Îmi dau seama că acest lucru pare să fie în contradicție cu mine recomandând un aspect minimalist, dar este posibil să-l păstrați simplu în timp ce încorporează video. 8.Adaugă butoane sociale Ajuta la distribuirea continutului de pe landing page cu ajutorul unor butoane de share pe Facebook si alte retele de socializare!
  4. Resurse utile: Cine nu ar vrea sa aiba un site web cat mai bine clasat in rezultatele Google? Daca si tu vrei sa vinzi mai mult pe site si sa atragi noi clienti pe site care sa cumpere, te invit sa citesti articolul de blog pentru a afla cum iti poti clasa site-ul in primele rezultate de cautare Google. http://flaviusnoja.biz/cum-sa-iti-clasezi-site-ul-in-prima-pagina-google/ Afacerea ta nu atrage cati clienti ai vrea tu si nu genereaza vanzari? Daca si tu vrei sa ai o afacere online care sa vanda mai mult fara sa cheltui un ban in plus, Star Marketing si Flavius Noja iti vine in ajutor cu un ghid de #psihologie aplica in #marketing #online. Astfel tu vei afla cum sa iti influentezi piata tinta pentru a atrage noi clienti si a creste vanzarile. Citeste acum ghidul de psihologie in marketing pe www.flaviusnoja.biz/psihologia-marketing- ului-online/ Vrei sa inveti cum sa scrii texte care sa iti aduca noi clienti si sa iti creasca vanzarile? Daca si tu iti doresti sa scrii texte persuasive care sa indemne cititorii sa faca o actiune pe care tu o doresti, STAR MARKETING ti-a pregatit un ghid complet de copywriting! Astfel tu vei afla cele mai bune tehnici de a influenta audienta ta tinta si de a scrie texte persuasive! http://star-marketing.ro/ghid-de-copywriting/ Vrei sa iti cresti numarul de clienti si vanzarile de pe site fara batai de cap si buget enorm?
  5. Pentru ca vreau sa vin in ajutorul antrenprenorilor, am pregatit un Ghid de Optimizare a Ratei de Conversie pentru ca tu sa afli cum iti poti creste numarul de clienti si vanzarile de pe site usor si rapid! http://flaviusnoja.biz/ghid-optimizare-rata-de-conversie/ Vrei sa inveti cum sa iti promovezi afacerea pas cu pas pentru a atrage noi clienti care sa cumpere de la tine si sa fie mai cunoscuta? Star Marketing Consulting iti pune la dispozitie o gama de cursuri de marketing online precum optimizare SEO, Social Media Marketing si alte cursuri de marketing pentru ca tu sa afli cum iti poti dezvolta afacerea in online! http://star-marketing.ro/star-university/ Stim ca uneori poate fi greu sa iti #optimizezi singur #site-ul #web... Dar cine a zis ca trebuie sa fie greu sa iti optimizezi site-ul? Daca si tu vrei sa ai un site web bine clasat in motoarele de cautare care sa atraga noi clienti, STAR MARKETING ti-a pregatit cel mai complet #ghid de #optimizare #SEO pentru site-ul tau! https://www.youtube.com/watch?v=o_mMpzizfH4 Ai un magazin online si vrei sa il clasezi mai bine in motoarele de cautare pentru a atrage mai multi clienti pe site? Daca si tu vrei sa iti dezvolti site-ul de ecommerce, echipa STAR MARKETING ti-a pregatit cel mai complet #ghid de #optimizare #SEO pentru site-uri de tip #ecommerce!
  6. Astfel tu vei afla cum sa iti clasezi mai bine site-ul in motoarele de cautare si sa atragi noi clienti pe site care sa cumpere! http://star-marketing.ro/ghid-optimizare-seo-pentru-ecommerce/
Publicidad