Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Ad

KAMPANJE
Kampanjebeskrivelse for Sokker &
Sånn AS sin sommerkampanje 2012

Ad

Kampanjemål
Hensikten med kampanjen er å øke kjennskapen til merkevaren
Sokker & Sånn. Vi ønsker å gjøre dette gjennom en ...

Ad

Strategi
Vi kjører en kampanje på facebook der alle som kjøper sokker via
kampanjelenken får 25% rabatt på ordren uansett,...

Ad

Ad

Próximo SlideShare
Kampanjeplan
Kampanjeplan
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 5 Anuncio
1 de 5 Anuncio
Anuncio

Kampanjeplan

  1. 1. KAMPANJE Kampanjebeskrivelse for Sokker & Sånn AS sin sommerkampanje 2012
  2. 2. Kampanjemål Hensikten med kampanjen er å øke kjennskapen til merkevaren Sokker & Sånn. Vi ønsker å gjøre dette gjennom en kampanje der alle som bestiller via linker på sosiale medier får en spesiell rabatt.
  3. 3. Strategi Vi kjører en kampanje på facebook der alle som kjøper sokker via kampanjelenken får 25% rabatt på ordren uansett, eller 50% rabatt om man bestiller for over 1.000 kr på én gang. For å få igang en «kritisk masse» av tilhengere kan man betale noen som eier store facebook-sider for å lenke til vår facebook-side. Bruker også Google AdWords og Facebook ads for å drive trafikk til siden vår, slik at vi kommer igang. Videre vil kampanjen spres viralt ved at de som blir fans viser dette til sine venner i sine timelines.
  4. 4. Kampanjen steg for steg • Legg til en rabattkode i nettbutikken som lar seg embedde i link til butikken. F.eks.: www.sokker.no/?promo=fb2012 • Opprett en side på facebook, og få 25 medlemmer (ansatte, venner, familie) slik at du kan opprette en «vanity name» for siden. Gå til www.facebook.com/username og opprett et brukernavn så snart du har 25 tilhengere. Om du velger f.eks. «sokker» kan du senere bruke linken www.facebook.com/sokker for å linke til din facebook-side. • Legg inn noen poster på facebook-siden slik at den ikke ser tom ut. Det kan være linker til nettbutikken, omtaler av Sokker & Sånn på andre nettsteder el.l. • Legg inn en velkomst-app på facebook-siden, slik at den ser penere ut for nye besøkende. Forslag til apps: http://bit.ly/tPmj8H
  5. 5. Kampanjen steg for steg • Ikke krev at man er fan av siden for å benytte seg av rabatten, da dette er i mot facebooks vilkår, men ved å bruke en «forsideapp» vil de aller fleste bli fan uansett, før de klikker på linken til nettbutikken. • Velg én ansatt som har ansvar for oppfølging og oppdateringer. Flere kan gjerne ha ansvar for å skaffe innhold, men én person bør eie prosessen. • Legg ut en nyhet eller relevant link ca én gang i uken på facebook- siden. Legger man ut for ofte blir man oppfattet som slitsom, men for skjelden blir man glemt. • Sett opp en «turnus» for hvem som skal svare på henvendelser. • Vær obs på facebooks retningslinjer, og ikke gi inntrykk av at du er noen du ikke er (astroturfing).

×