Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

nekem is email

Libros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo

Audiolibros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

nekem is email

  1. 1. iocs.hu levelezőrendszer <ul><li>rövid útmu(lat)tató </li></ul>
  2. 2. minden instruktornak van @iocs.hu emailcíme <ul><li>igen, Neked is! </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>jár hozzá:  </li></ul><ul><li>     - több, mint 7GB tárhely </li></ul><ul><li>    - beépített  azonnali üzenetküldő </li></ul><ul><li>    - egy naptár, ami ingyen sms-eket küld a bejegyzésekről </li></ul><ul><li>    - egy online szöveg- és táblázatszerkesztő </li></ul><ul><li>a google féle szolgáltatások iocs.hu domain alá mindenkinek </li></ul>
  3. 3. http://mail.iocs.hu felhasználónév: vezeteknev.keresztnev @iocs.hu jelszó: ha érdekel a dolog, elküldjük emailben
  4. 4. így néz ki: de nekem van ám egy másik postafiókom,  és nem akarok még egy újat is használni...
  5. 5. nem is kell! a beállításokban bármikor hozzáadhatod a régi fiókodat az újhoz, így ide is megérkeznek a régi leveleid sőt, a régi emailcímedről is írhatsz innen levelet.  ha akarod, senki nem is veszi majd észre, hogy váltottál..
  6. 6. érdekel! mit kell tennem? küldj egy emailt a    [email_address]     címre, amelyben megírod a teljes neved et, és rövidesen elküldjük Neked a jelszavadat, amit belépés után bármikor megváltoztathatsz.     :) pr .

×