Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Experiència lego wedo

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio

Eche un vistazo a continuación

1 de 6 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Más reciente (20)

Experiència lego wedo

  1. 1. EXPERIÈNCIA LEGOEXPERIÈNCIA LEGO WEDO 1.2 A L’AULAWEDO 1.2 A L’AULA ESCOLA P. PICASSO
  2. 2. METODOLOGIA OBJECTIU METODOLÒGIC APRENDRE TOTS DE TOT
  3. 3. DISTRUBUCIÓ A L’AULA: 12 ALUMNES AMB SOLS UN EQUIP DE LEGO WEDO. GRUP DE 4 TREBALLEN AMB LEGO WEDO: 1 ALUMNE MOLTES CAPACITATS 2 ALUMNES AMB BONES CAPACITATS 1 ALUMNE AMB NECESSITATS LA RESTA DE LA CLASSE VA REALITZANT TREBALL AUTÒNOMAMENT, EN AQUEST CAS AMB SCRATCH
  4. 4. CÀRRECS GRUP: 1 PROGRAMADOR: programa el robot en llenguatge de programació Wedo o Scratch. 2 CONSTRUCTORS: construeixen el robot amb les peces de Lego. 1 REPORTER: reporta el projecte mitjançant una tableta o mòbil i ho penja al Dropbox per editar un vídeo en Moviemaker. IMPORTANTIMPORTANT Sempre que es realitza un robot nou es canvien els càrrecs.
  5. 5. FINALITAT TRANVERSAL El grup crearà un Power Point per exposar-ho a la resta de companys a una altra àrea (català, medi …); explicant com ha estat l’experiència del muntatge, la programació i els problemes sortits en l’elaboració.
  6. 6. FINALITAT TRANVERSAL El grup crearà un Power Point per exposar-ho a la resta de companys a una altra àrea (català, medi …); explicant com ha estat l’experiència del muntatge, la programació i els problemes sortits en l’elaboració.

×