Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Színezés Karácsony - www.kifesto.info

3.452 visualizaciones

Publicado el

A válogatás a letöltés, a nyomtatás és ad a gyermekeknek. A gyűjtemény olyan képek rajzok fekete-fehér, a tipikus karácsonyi képek színezés. Tipikus jelenetek társított ünnepek, hogy ki lehet nyomtatni az otthoni nyomtató a gyerekek és a festék a színeket. A rajzok készen áll az a nyomtatott és színes. Hasznos anyák a gyermekek vagy a tanárok a gyermekek az iskolában.

Publicado en: Entretenimiento y humor
 • As a student athlete I’m always on the grind at basketball practice and I’ve been really short on time all through high school. I usually order a research paper or English essay here and there. The website is called HelpWriting.net and they really help me out, man. Don’t know where I’d be without it.
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Sex in your area is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2Q98JRS ♥♥♥
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Dating for everyone is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2Q98JRS ♥♥♥
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí

Színezés Karácsony - www.kifesto.info

 1. 1. Színezés Karácsony A gyűjtemény a rajzok, fekete-fehér színű, képeket a karácsony. Scenes ehhez kapcsolódó ünnepek, hogy ki lehet nyomtatni a nyomtatón a gyerekek színes. A rajzok készen áll az közvetlenül a nyomtatás és színező kézzel. Javasoljuk, hogy a tevékenység a gyermekek számára, hogy szórakoztató és szórakoztatják ezekkel a rajzokkal. Olyan tevékenység, amely segít fejleszteni a gyermekek motoros képességek és a koordináció. Ez valami, ami az oktatási és vicces egyszerre. A képeket ki lehet nyomtatni, fekete- fehér nyomtató színezés papíron. Weboldal a képek: http://www.kifesto.info/kifestokonyvek-karacsonyi/ Karácsonyi gyermek rajzok adaptációja a klasszikus kifestőkönyv, hogy már digitalizált fekete- fehér, és felajánlotta, hogy festeni a színek, az internetes vagy nyomtatni otthon, és színező kézzel. A jó hír az, hogy tud nyomtatni, ahányszor csak akarja. Remélem, hogy ezek a színező oldalak Karácsony segít a gyerekeknek, hogy egy jó ideje. Ezután a színes oldalakat, és használja őket, mint a fali dekoráció a gyerekszoba játék, hogy egy új stílust minden évben. A tanárok és oktatók ezek a képek hasznosak lehetnek a felek nem a gyakorlatokat. A dokumentum készen áll a nyomtatásra közvetlenül. Törölje az első oldalon, és akkor adja meg a rajzokat a gyerekek. Megpróbáltam, hogy egy minden legjellemzőbb karácsonyi témák, mint a Mikulás, karácsonyfa, díszek és a hasonló dolgokat. A referencia- weboldalak találsz több tartalmat.
 2. 2. hóember
 3. 3. angyalok
 4. 4. ajándék zokni és édességek akasztani a kandalló
 5. 5. karácsonyi bál
 6. 6. Karácsonyi csengő
 7. 7. karácsonyfa
 8. 8. Candy cane
 9. 9. Rénszarvas
 10. 10. Mickey Mouse
 11. 11. Hóember köszönnek
 12. 12. Mikulás
 13. 13. Karácsonyi koszorú
 14. 14. Ajándék csomag karácsonyi csillag
 15. 15. karácsonyfa
 16. 16. Mikulás
 17. 17. Mikulás
 18. 18. angyal

×