Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Зоя Гелева, главен библиотекар в НЧ „Градище - 1907” - гр. Своге

1.458 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Зоя Гелева, главен библиотекар в НЧ „Градище - 1907” - гр. Своге

 1. 1. Да преоткрием изгубената хармония с природата Винаги когато става въпрос за този  компютрите и англичани, проект съм изтъквала факта, как се наистина изпитвах задоволство, промени облика на библиотеката и защото виждах техните похвални жестове, погледи на одобрение, по точно отдела във, който бяха че могат да се възползват от инсталирани компютрите, а именно придобивката и когато попитат за – настъпи осезаемо оживление в заплащане, да им кажа с читалнята, залата непрекъснато е усмивка,че е безплатно всичко. В пълна, даже нямат търпение и стоят тези случаи, човек се чувства на място да чакат реда си. Факт е, че значим, че го има, че има смисъл от всичко това. В близкото ни на ден минават до 20 човека на село Желен до Своге, живеят две компютрите, което от своя страна групи екологични общности, красноречиво говори за интереса които водят природосъобразен към тях. Безплатният ИНТЕРНЕТ, живот. Често при нас идват да свободният и равнопоставен ползват ИНТЕРНЕТ едно достъп до информация, всичко това семейство англичани от организацията WWOOF, която е гарантира равенство и право на част от световна организация и е всеки за използване на за доброволци, които искат да съвременните ИКТ и за постигане на помогнат на екологични ферми и социално включване, защото да учат селски живот и особено пък хората от ромски екологично земеделие. А произход са една от основните екологично земеделие е без изкуствени торове или потребителски групи при нас и са препарати, по добро за почвата и огромно болшинство. . За мен беше природата. Това е нещо, което и изключително удоволствие, когато аз винаги съм одобрявала и съм в библиотеката започнаха да идват се стремяла към него до колкото на мога.
 2. 2.  Лилия Коева предложи да му Да преоткрием изгубената хармония с подари новоизлязлата книга на природата! Назад към природата е баща й „Копривата като фураж”. истинския път към себеоткриване и На въпросите на Цветан Ангелов, единствения начин да бъдем полезни Веска Иванова, Снежана Коцева - не само на себе си, а и на светът който г-н Сандърс отговаряше ни заобикаля. Общото между селата Влахи, Маджарово и Желен, които са в изчерпателно и обширно, за три различни планини, е това, че ползата от природните продукти млади хора са ги избрали, за да се без изкуствени торове, за тяхната установят в тях и да живеят в изключителна значимост. „Тези разбирателство с природата, което е продукти са не само по похвално, какво по хубаво от това! качествени, но и по евтини, Един ден реших да ги заговоря, да защото люцерната не е така разбера какво мислят за нас и за една скъпа както др. изкуствени съвместна инициатива. Останах храни”- казва г-н Сандърс. приятно изненадана от техните отзиви Всички безспорно са убедени в и готовността им да осъществим полезността на тази дейност, но идеята, която им предложих. След все още са малцина тези, които презентацията, която изнесе г-н Ян Сандърс благодарение на се наемат да я приложат. Г-н предоставената от нас мултимедия, Сандърс със съпругата му проведохме една приятна беседа по Катриона Брейди, отглеждат темата, ние задавахме въпроси, а той градина със зеленчуци, кози, отговаряше. магаре,кокошки и смятат да останат в България завинаги.
 3. 3. • През тази година, в библиотеката се проведоха срещи с писатели, и поетеси/ Маргарита Петкова с новата си книга, Боян Балкански с речника си за говора в с.Искрец/ различни организации с презентации на разнообразни теми и индивидуални обучения. Работим със следните партньори : Община Своге – отдел култура,общински съвет, Медии – КТ”Алиса 93”, в-к “Своге7”,в-к “Своге днес”, худ. творчески клуб “ Искри”, клуб на пенсионера “Доверие”, НПО, сдружение “Диабет”, “ Русофили”, Образователни институции – СОУ “ Иван Вазов”, ОУ “ Петър Берон”, ПГ” Велизар Пеев”, Еко организациите – “Тринога”,” WWOOF” и др.
 4. 4. На 27юни, в библиотеката на посещение бяха :Мария Златарева/ръководител на ПРООН-България/, Озлем Алтъг/представител на ПРООННю Йорк/, Красимира Кънева и НиколайМарков/регионални мениджъри/
 5. 5. галерия
 6. 6. Велислав Любенов Кръстев – идвам всеки ден, в къщинямам компютър и затовасъм много доволен отбезплатния ИНТЕРНЕТ,слушам музика, ползвамсъщо скайп и фейсбук, многое добре със тазипридобивка!
 7. 7.  Беатрис Василева Атанасова - много се радвам , че мога да идвам тук всеки ден и безплатно да си играя и да гледам клипчета и филмчета.
 8. 8.  Ален Василев Атанасов – Много ми харесва тук, но всеки път,когато трябва да си тръгвам ми става тъжно и един ден се разплаках, защото времето свърши и ми казаха да отстъпя на друго дете.
 9. 9.  Лилия Цветанова Коева – Пълната компютърна зала говори , че е имало нужда от това нещо,а за мен това е една голяма необходимост, голямо удобство е създадено, лично аз ползвам често,когато имам нужда, защото на момента си проверявам материалите, имейла,а не винаги мога да отида до дома си, а тук е и безплатно на всичко,много, много е удобно, много съм доволна!
 10. 10.  Йордан Вълков Куцаров – Идвам тук да преглеждам пресата, а библиотекарката Зоя Борисова ми отваря на компютрите статии от предишни броеве, които съм пропуснал и за забавление игри с пасианси!
 11. 11.  Маргарита Цветкова Иванова – често ми се налага да ползвам компютрите в библиотеката, за информация, за писане на статии и др., доволна съм, че мога да се възползвам от безплатния ИНТЕРНЕТ, тъй като нямам собствен компютър, винаги съм добре посрещната и обслужена, компетентно и любезно, възхитена съм от професионалното, любезно и човешко отношение на библиотекарката Зоя Борисова!
 12. 12.  Ян Сандърс и Катриона Брейди от Англия – много, много сме доволни от достъпа до ИНТЕРНЕТ в библиотеката, тук е много приятно, защото е тихо и спокойно, ползвали сме на други места из града ИНТЕРНЕТ,но там или се пие, пуши се, на др. места се говори високо и не е приятно, а тук е много добре, чудесно е!
 13. 13. Презентацията на Ян Сандърс , брошурите на организацията WWOOF и присъстващите на срещата!
 14. 14. Благодаря за вниманието ! Изготвил : Зоя Борисова - гр.Своге luna5@mail.bg

×