ACTIVITAT 7:Destinataris:


    Els destinataris de la proposta que nosaltres realitzarem són els alumnes
i les sev...
•  Actitudinals:


     o Participació activa en la vida del centre educatiu.
     o Actitud positiva vers les ...
www.bitacoras.com
   www.myblog.es
   http://es.wordpress.com
   www.ning.com


Avaluació:


   Aquesta propos...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Activitat 7

149 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Viajes
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
149
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Activitat 7

 1. 1. ACTIVITAT 7: Destinataris: Els destinataris de la proposta que nosaltres realitzarem són els alumnes i les seves famílies. Objectiu: • Mantenir informades a les famílies de les activitats i de les propostes educatives del centre. • Millorar la comunicació entre el centre i les famílies. • Facilitar recursos als alumnes d’una sèrie d’activitats d’aprenentatge interactiu, per repassar els continguts donats a classe. Continguts: • Conceptuals: o Possibilitats i aplicacions de les TICs. o Coneixement de les propostes educatives del centre. • Procedimentals: o Aplicant les possibilitats i oportunitats que tenen les TICs en la societat actual. o Coneixent les possibilitats que tenen els pares per participar en la vida educativa dels seus fills. . o Fomentant la relació entre el centre i la família.
 2. 2. • Actitudinals: o Participació activa en la vida del centre educatiu. o Actitud positiva vers les utilitats de les TICs. Metodologia: La metodologia serà diversificada en la que els pares tindran accés la plana informativa del centre, en la que podran participar de manera activa amb aportacions personals dels seus punts de vista vers el projecte i el funcionament del centre. Potenciant amb aquesta activitat una situació comunicativa i democràtica del funcionament del centre. Per aquesta activitat, utilitzarem com a base la plana web del centre, en la que hi trobarem un enllaç al blog. Com encara no esta acabada la pagina web, enviarem una circular als alumnes per informar de l’adreça del blog, per a que els pares puguin començar a informar-se de la situació del centre. Per tal de controlar possibles comentaris grollers i pejoratius inadequats en el context en que es treballa el blog, i tenint en comte que els infants podran accedir-hi, s’aplicarà un filtre per tal de controlar l’entrada dels comentaris. Recursos: Els recursos necessaris per dur a terme aquesta proposta seran: • Ordenadors connectats a la xarxa. • Una persona que entengui de blogs • Pagines de blogs: http://www.blogger.com http://www.todoesgratis.es/paginas/blog-gratis/
 3. 3. www.bitacoras.com www.myblog.es http://es.wordpress.com www.ning.com Avaluació: Aquesta proposta es revisarà periòdicament per tal de controlar el contingut dels comentaris i per promoure una actualització del blog. L’avaluació del blog es durà a terme al final de cada trimestre, per tal de millorar els aspectes remarcats en el blog. Amb tot això es potenciarà la democratització del centre, amb aquesta mesura d’avaluació del projecte. A final del curs es pesarà un qüestionari als pares per conèixer la seva visió del projecte i la seva utilitat. Els resultats d’aquest es reflectirà en la memòria anual del centre.

×