Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
DHAPUKAN PAROGO KRIDHA DARMASAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN                           Rr. Indah Permata AMf.    ...
ATUR PAMBUKA          Assalamu’alaikum Wr. Wb.          Nuwun kepareng matur langkung rumiyin, kulo sak keluarga nyuwun ag...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Susunan dapukan parogo panitia wiwahan (Template susunan panitia resepsi perkawinan jawa)

18.872 visualizaciones

Publicado el

Berisi susunan acara dan susunan acara pernikahan adat jawa. Template tinggal pakai, gratis, ga usah ngetik dari awal. File doc.

  • If we are speaking about saving time and money this site ⇒ www.WritePaper.info ⇐ is going to be the best option!! I personally used lots of times and remain highly satisfied.
       Responder 
    ¿Estás seguro?    No
    Tu mensaje aparecerá aquí

Susunan dapukan parogo panitia wiwahan (Template susunan panitia resepsi perkawinan jawa)

  1. 1. DHAPUKAN PAROGO KRIDHA DARMASAHA LAMPAH-LAMPAHING PAWIWAHAN DHAUPIPUN Rr. Indah Permata AMf. Ibu Dyah Ayu Jl. Garuda No.99 Solo Dhaup Kaliyan Bgs. Joko Satrio, AMd. Bp. Ibu Drs. Nindyo Siswadi Perum Agronamarta Blok H7 Sukoharjo PAHARGYAN Dinten : Minggu Kliwon Suryo Kaping : 26 Juli 2020 Wanci Jam : 19.00 WIB Wonten ing : Gedung “LANGEN PALIKRAMAN” (Gedung Pegadaian Gading) Jl. Kolonel Sugiyarto 33 Gading Solo SUSUNAN DAPUKAN PAROGO PANITIA WIWAHAN atau SUSUNAN PANITIA RESEPSI PERNIKAHAN DIPERSEMBAHKAN OLEH HTTP://GROSIRKEBAYA.NET - HTTP://BATIKCINTA.COM – HTTP://GROSIRPASARKLEWER.COM
  2. 2. ATUR PAMBUKA Assalamu’alaikum Wr. Wb. Nuwun kepareng matur langkung rumiyin, kulo sak keluarga nyuwun agunging samudropangaksami. Awit kulo kumowantun saestu badhe damel ribet lan ngrepotaken panjenengan sami, ingkangsampun kepareng rawuh wonten ing pepanggih wedal meniko, sak perlu kepareng kulo suwuni sanjotopitulungan anggen kulo badhe anetepi darmaning tiyang sepuh amisudha putro amiwoho siwi anggen kulobadhe daupaken putri kulo pun Rr. Indah Permata,AMf. Ibu Dyah Ayu Jl. Garuda No.99 Solo Dhaup Kaliyan Bgs. Joko Satrio, AMd. Bp. Ibu Drs. Nindyo Siswadi Perum Agronamarta Blok H7 Sukoharjo UNTUK MENDOWNLOAD FILE INI SILAHKAN MASUK KE BLOG KAMI di http://bit.ly/susunanpanitia (huruf kecil semua) BERISI : SUSUNAN PANITIA SUSUNAN ACARA SUSUNAN DAPUKAN PAROGO PANITIA WIWAHAN atau SUSUNAN PANITIA RESEPSI PERNIKAHAN DIPERSEMBAHKAN OLEH HTTP://GROSIRKEBAYA.NET - HTTP://BATIKCINTA.COM – HTTP://GROSIRPASARKLEWER.COM

×