Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

financial cruse and associates news report, Major Bitcoin utvekslinger hit med cyberattacks

283 visualizaciones

Publicado el

financial cruse and associates news report
http://money.cnn.com/2013/04/04/technology/bitcoin-cyber-attacks/
Som interesse har strømmet i Bitcoin, har plattformer som støtter digital valuta blitt truffet av skade cyberattacks denne uken.
Mt. Gox, en Tokyo-basert utveksling som hevder å håndtere mer enn 70% av alle Bitcoin handler, sa i en uttalelse torsdag at det hadde blitt truffet av et massivt distribuert Denial of Service-angrep. I et DDoS-angrep direkte hackere en gigantisk trafikk bølge å deres mål, overveldende nettstedets servere og gjør det vanskelig for legitime brukere å få tilgang.
Angrepene synes å har rystet tilliten blant noen Bitcoin brukere.
Onsdag steg Bitcoins til $147, før trekke tilbake over natten til rundt $115 som ord av cyberattacks spre. Mt. Gox sa angrepene kan være et forsøk på å spørre "panikk selge", med hackere håper å kjøpe opp billige Bitcoins etter panikk de har laget-- og deretter vente på valutaen å stige igjen. De kan også være mer generelt rettet mot å destabilisere Bitcoin systemet.
"[R] emember som Bitcoin, til tross for å være designet for å ha verdien øke over tid, vil alltid være offer for folk prøver å misbruke systemet, eller selv verdien av Bitcoin redusere noen ganger," sa utveksling.
Mt. Gox sa det var lider sin "verste handel lag noensinne," med noen brukere har problemer med å logge inn i deres kontoer. Selskapet sa den var arbeider for å sikre at problemet ikke blir noe mer alvorlig.
Utveksling ikke sa om noen personlige kontoer hadde blitt kompromittert--en vanlig praksis blant hackere som lansere DDoS angrep-- og ikke umiddelbart svare på en forespørsel om kommentar...

Publicado en: Noticias y política
  • Sé el primero en comentar

financial cruse and associates news report, Major Bitcoin utvekslinger hit med cyberattacks

  1. 1. http://money.cnn.com/2013/04/04/technology/bitcoin-cyber-attacks/financial cruse and associates news report
  2. 2. MAJOR BITCOIN UTVEKSLINGER HIT MED CYBERATTACKS Som interesse har strømmet i Bitcoin, har plattformer somstøtter digital valuta blitt truffet av skade cyberattacks denne uken. Mt.Gox, en Tokyo-basert utveksling som hevder å håndtere mer enn 70%av alle Bitcoin handler, sa i en uttalelse torsdag at det hadde blitt truffetav et massivt distribuert Denial of Service-angrep. I et DDoS-angrepdirekte hackere en gigantisk trafikk bølge å deres mål, overveldendenettstedets servere og gjør det vanskelig for legitime brukere å fåtilgang. Angrepene synes å har rystet tilliten blant noen Bitcoinbrukere. Onsdag steg Bitcoins til $147, før trekke tilbake over natten tilrundt $115 som ord av cyberattacks spre. Mt. Gox sa angrepene kanvære et forsøk på å spørre "panikk selge", med hackere håper å kjøpeopp billige Bitcoins etter panikk de har laget-- og deretter vente påvalutaen å stige igjen. De kan også være mer generelt rettet mot ådestabilisere Bitcoin systemet.
  3. 3. "[R] emember som Bitcoin, til tross for å være designet for å haverdien øke over tid, vil alltid være offer for folk prøver å misbrukesystemet, eller selv verdien av Bitcoin redusere noen ganger," sautveksling. Mt. Gox sa det var lider sin "verste handel lag noensinne,"med noen brukere har problemer med å logge inn i deres kontoer.Selskapet sa den var arbeider for å sikre at problemet ikke blir noe meralvorlig. Utveksling ikke sa om noen personlige kontoer hadde blittkompromittert--en vanlig praksis blant hackere som lansere DDoSangrep-- og ikke umiddelbart svare på en forespørsel om kommentar.HVORDAN BITCOIN FUNGERER Bitcoin er en fire-år-gamle digital valuta utviklet utenformyndighet av regjeringer og sentralbanker og utformet slik atverdensomspennende betalinger mellom brukere. Verdien tilBitcoins har skyllet i de siste ukene midt avtagende tillit itradisjonelle banktjenester systemer, spesielt etter at Kypros pålagtskatt på øverste banken innskytere og plassert grenser på uttak til åbetale for en europeisk bailout.
  4. 4. Økt medieoppmerksomhet har også bidratt til drivstoff Bitcoinopphav. Torsdag ettermiddag, var verdien av en Bitcoin hovering rundt$130, opp fra $47 to uker siden og bare 5 cent tilbake i midten av 2010.Andreas Baumhof, senior teknologien offiser på cybersecurity firmaetThreatMetrix, bemerket at finansielle institusjoner av alle slag møteangrep som en som traff Mt. Gox. Fordi markedet for Bitcoin er så myemindre enn for andre valutaer, la han til er slike forstyrrelser mersannsynlig å generere store svingninger i Bitcoins verdi. "Hvis jeg var åmålrette en stor finansinstitusjon, i ingen måte ville verdien avamerikanske dollar svinger," sa Baumhof. Andre Bitcoin verktøy har ogsårapportert problemer de siste dagene. Bitcoin-sentral, et nettsted forexchange og lagring av valuta, og tilknyttede tjenesten Paytunia sa dehadde oppdaget brudd på sikkerheten på mandag og suspendertoperasjoner venter en undersøkelse. Tjenestene sa onsdag at de håpet åvære oppe og kjører igjen ved slutten av uken, og at kundeneskontosaldoene hadde ikke blitt påvirket. Instawallet, en online tjeneste forlagring av Bitcoin, hadde en varsel på sin hjemmeside torsdag sa det
  5. 5. hadde blitt "svikaktig"tilgang til, og ville være å suspendere tjenestenpå ubestemt tid. Brukere har fått beskjed om å sende inn krav til ågjenopprette deres midler. Som Bitcoin businessmodnes, tjenesteleverandører for digital valuta vil fortsette å beef oppderes cybersecurity i samme måte store bankene og online betalingfirmaer som eBay (EBAY, Fortune 500) PayPal har i de senereår, Baumhof sa. …end of slide ^^

×