Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Projecte final

98 visualizaciones

Publicado el

Tot el que hem fet durant el curs COMPETIC BÀSIC 2 al CFA Mollerussa.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Projecte final

 1. 1. TOT el que hem fet enguany a... COMPETIC 2 Quim Balaguer Bruguera CFA Mollerussa abril 2013
 2. 2. C1.- Cultura, participació i civisme digital El formulari que veieu va servir per compartir el que sabíem (o no) sobre els continguts més importants del curs. Tothom va poder “dir” la seva i compartir-ho en un document Google Docs. Una eina útil, que va agradar els alumnes….
 3. 3. C2.- Tecnologia digital i ús de lordinador i delsistema operatiu Un tema tècnic, sovint massa teòric, però que ajudava a descobrir conceptes com els del títol. Un correu enviat amb una breu definició de les llicències “Creatives Commons”, que van trobar a la xarxa.
 4. 4. C3.- Navegació, comunicació i cerca en el móndigital Cerca de internet, creació d’enllaços, coordinar informació, fer-la clara i entenedora,… Van crear un document de text amb informació diversa sobre activitats nadalenques, que després vam penjar a la web del centre.
 5. 5. C5.- Tractament de la informació escrita Vam convertir un document de text antic en un de nou. Treballar amb processador de textos sempre agrada!!
 6. 6. C6.- Tractament de la informació gràfica, sonorai de la imatge en moviment Modificació de la imatge amb el programa Gimp Cadascú triava lliurement la imatge!! Una mica complicat treballar amb Gimp, no va acabar de convèncer…
 7. 7. C7.- Tractament de la informaciónumèrica Factures, dades estadístiques,… Un bon descobriment per a tothom. Alguns alumnes amb botiga, o participants d’associacions,… molts en veien la utilitat.
 8. 8. C8.- Tractament de les dades Encara no hi hem començat a treballar… Però si recordeu la segona diapositiva, amb aquell recurs he comprovat que ningú no hi està interessat. En faré alguna pinzellada, o no… Dilema ètico – professional.
 9. 9. Clica clica!!!!
 10. 10. C8.- Tractament de les dades Encara no hi hem començat a treballar… Però si recordeu la segona diapositiva, amb aquell recurs he comprovat que ningú no hi està interessat. En faré alguna pinzellada, o no…
 11. 11. El proper curs ens organitzem millor… Quim Balaguer Bruguera CFA Mollerussa abril 2013

×