Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

4. louis sullivan.c serrat

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Roques
Roques
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

4. louis sullivan.c serrat

  1. 1. Cristina Serrat
  2. 2.  Va néixer al 1856 a Boston.  Inicià els seus estudis a l’institut Tecnològic de Massachusetts.  L’École des Beaux Arts de París.  Començà a treballar per l'empresa de Joseph S. Johnston & John Edelman com a delineant.  Es va associar amb Dankmas Adler.  Va construir els primers gratacels a Chicago.
  3. 3.  Ús de pilars de formigó i les estructures metàl·liques.  L’aplicació de superfícies envidrades.  “ La forma segueix sempre a la funció ”
  4. 4.  En alçada presenta dues parts molt diferenciades.  Amplis aparadors de vidre situats arran de façana. Dues bandes d’ornamentació de ferro fos.
  5. 5.  Finestreshoritzontals anomentades finestres de Chicago.  Perel tancament de la cantonada aixeca un pavelló circular.
  6. 6.  L’horitzontalitat li dona poca sensació d’alçada.  Lapart superior es tanca amb una coberta plana.
  7. 7.  Façana concebuda  La planta és lliure de manera només les columnes funcional, deixa i els pilars trenquen passar la llum a la continuïtat de l’interior. l’espai.
  8. 8.  L’obra està situada al districte històric i comercial de Chicago.  La firma Carson, Pirie, Scott està especialitzada en la venda de roba, calçat, mobiliari i parament de la llar, joieria i productes de bellesa entre d’altres.
  9. 9.  Sónconsiderats una de les construccions més rellevants de Sullivan i una de les més significatives de l’escola de Chicago.

×