Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Instagram-koulutus yrityksille

1.065 visualizaciones

Publicado el

Yhden päivän Instagram-koulutuksessa käymme läpi Instagramin ominaisuuksia ja opimme keinoja, miten yritykset saavat siitä enemmän irti. "Yritykset Instagramissa" -koulutuksessa saat uusia ideoita Instagramin käyttöön yrityksenne markkinoinnissa. Tutustut Instagramin ominaisuuksiin, sitä tukeviin applikaatioihin ja opit tuottamaan kohderyhmällenne entistä parempaa sisältöä. Koulutus on osallistava ja sisältää paljon käytännön harjoituksia sekä keskusteluja, joiden aikana voit miettiä, miten juuri teidän kannattaa Instagramissa toimia. Kurssilla käytetyt esimerkit poimitaan etupäässä suomalaisten organisaatioiden ja asiantuntijoiden tileiltä, jotta niihin on helpompi samaistua niihin.

Publicado en: Redes sociales
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Instagram-koulutus yrityksille

  1. 1. Koulutus: Yritykset Instagramissa Kuviin ja videoihin keskittyneestä Instagramista on nopeasti tullut yksi Suomen suosituimpia mobiilipohjaisia somepalveluita. "Yritykset Instagramissa" -koulutuksessa saat uusia ideoita Instagramin käyttöön yrityksenne markkinoinnissa. Tutustut Instagramin ominaisuuksiin, sitä tukeviin applikaatioihin ja opit tuottamaan kohderyhmällenne entistä parempaa sisältöä. Koulutus on osallistava ja sisältää paljon käytännön harjoituksia sekä keskusteluja, joiden aikana voit miettiä, miten juuri teidän kannattaa Instagramissa toimia. Kurssilla käytetyt esimerkit poimitaan etupäässä suomalaisten organisaatioiden ja asiantuntijoiden tileiltä, jotta niihin on helpompi samaistua niihin. Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu organisaation sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja sen suunnittelusta vastaaville henkilöille, mutta se sopii myös työntekijöille, jotka haluavat tuottaa työhönsä liittyvää visuaalista sisältöä. On suositeltavaa, että koulutuksen osallistujilla on Instagram-profiili. Aikataulu: 9.00-12.00 Instagramin perusteet - Instagram Suomessa ja miten eri ikäryhmien instagrammailu eroaa toisistaan? - kuvaaminen, julkaisu, yksityisviestit - palvelun käyttö, mobiili vs. tietokone - kuvatekstit ja hashtagit ja miten niitä käytetään - millaisia kuvia kannattaa luoda? ***Lounastauko*** 13.00-16.00 Sisällöntuotanto käytännössä - esimerkkejä suomalaisten yritysten instailusta, mitä on tavoiteltu ja miten - kuvien/videoiden käsittely erilaisten applikaatioiden avulla - miten tehdä yrityksen sisällöistä tunnistettavia ja mitä elementtejä siinä voidaan hyödyntää, esim. maskotit, värit, fontit, teemat, filtterit Kouluttaja: Johanna Janhonen, Piilotettu aarre Johanna on työskennellyt somepalveluiden parissa sisäisenä yhteisömanagerina Nokialla (2006-2009), someasiantuntijana Ambientialla (2009-2010), sometutkijana Tampereen teknillisellä yliopistolla (2011-2012) ja somekouluttajana Piilotetussa aarteessa (2010-). Vuonna 2015 hän teki Instagram- kyselyn, jossa yli 500 suomalaista vastaajaa kertoi tarkemmin siitä, miten he käyttävät Instagramia ja millaista sisältöä he siellä yrityksiltä odottavat. Lisätiedot: Johanna Janhonen, 040 506 1960, johanna@piilotettuaarre.fi

×