Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Talvinen Tankavaara ja Vuotso

Viisitoista kuvaa talvisesta Tankavaarasta ja Vuotsosta

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Talvinen Tankavaara ja Vuotso

  1. 1. TALVINEN TANKAVAARA JA VUOTSO Viisitoista talvista kuvaa Tankavaarasta ja Vuotsosta, Pohjois-Sodankylästä. Kuvat: Kaisa Nikkilä
  2. 2. Tankavaara on kylä valtatien 4 /E75 varressaSodankylässä,Sodankylänja Ivalon välillä,noin 90 kilometriä pohjoiseenSodankylänkeskustasta. TankavaarassatoimivatTankavaaran KultamuseojaTankavaaranKultakylä ravintola– ja majoituspalveluineen. Vuotso on Suomeneteläisin saamelaiskyläTankavaarasta kymmenen kilometriä eteläänSodankylänkunnassa. Vuotsossa sijaitseeVuotson kanava,joka yhdistää Lokan ja Porttipahdan tekoaltaat. Lähde:Wikipedia Kuvat on kuvattu ennätyslumisena talvena 2019-2020.
  3. 3. Ostettuasi kuvat,saat vapaat käyttöoikeudet nettisivuillasi ja sosiaalisen median kanavissa. Printtituotteissa ja journalistisissa artikkeleissa (printti ja sähköinen) kuvien käyttö ei ole sallittua.
  4. 4. Kuvien koot vaihtelevat: 2116 * 1587 px 4032 * 3024 px välillä.
  5. 5. Muuta kuvan tunnelmaa filttereillä. Rajaa kuva haluamallasi tavalla.
  6. 6. Yksi kuva, monta näkökulmaa.
  7. 7. Tyhjää tilaa omille teksteille.

×