Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Kastikkeen suurustaminen

439 visualizaciones

Publicado el

PowerPoint

Publicado en: Alimentación
  • Sé el primero en comentar

Kastikkeen suurustaminen

  1. 1. KASTIKKEEN SUURUSTAMINEN
  2. 2. NESTESUURUSTUS  Jauhot sekoitetaan pieneen kylmään nestemäärään ja lisätään ohuena nauhana kuumaan nesteeseen kokoajan sekoittaen.  Voit myös tehdä niin, että jauhot ja koko nestemäärä sekoitetaan kylminä kattilassa. Astia siirretään liedelle ja sekoitellaan, kunnes seos tulee kiehumispisteeseen ja sakenee.  Muista, että jos suurustat perunajauhoilla, niin anna vain kiehahtaa . Keittämisestä seuraa sitkeä ja ohentunut lopputulos.
  3. 3. RASVASUURUSTUS  Jauhot lisätään kuumaan rasvaan ja sekoitetaan tasaiseksi. Seokseen lisätään neste kokoajan sekoittaen, ettei kastikkeeseen tule paakkuja.  Käytetään ruskea- ja maitokastikkeen valmistamisessa.
  4. 4. RASVA-JAUHOTAHNA SUURUSTUS  Tätä tekniikkaa kannattaa käyttää varsinkin silloin, jos kastikkeestasi tuli liian ohutta tai se oheni liikaa kiehuessaan.  Hiero kulhossa yhteen yhtä paljon jauhoja ja voita tasaiseksi tahnaksi  Lisää pari nokaretta tahnaa kuumaan kastikkeeseen kokoajan sekoittaen.  Kiehauta ja lisää tahnaa, kunnes kastike on sopivan sakeaa. Kiehauta joka lisäyskerran jälkeen.

×