Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La Marxa a Caldes de Montbui

186 visualizaciones

Publicado el

Disn el acte organitzat per la ANC Caldes de Montbui,del 40 aniversari de la Marxa de la Llibertat e col·laborat amb aquesta presentació amb algun document de la marxa de la llibertat a Caldes de Montbui.

Publicado en: Noticias y política
  • Inicia sesión para ver los comentarios

La Marxa a Caldes de Montbui

  1. 1. LA MARXA a Caldes de Montbui
  2. 2. LA MARXA a Caldes de Montbui
  3. 3. A final de 1975 es rellançà la campanya per l'amnistia, que era promoguda per Pax Christi, que tenia com a objectiu primordial la sensibilització del poble entorn d'aquesta reivindicació. El desembre de 1975 a Montserrat i en una concentració de l' Assemblea de Catalunya, aparegué el que havia de ser el lema de la marxa, "Poble català, posa't a caminar".
  4. 4. El març de 1976 els secretariats de Pax Christi van establir: "Convoquem tot el poble català a participar en la Marxa de la Llibertat", indicant que recorreria les comarques dels Països Catalans durant l'estiu, que seria una marxa no violenta i assumint-ne la responsabilitat inicial. Es va assumir que l'alliberament es concretava en els següents punts: 1. Amnistia, com a primer pas d'oblit recíproc del passat per establir les bases de reconciliació (després de la guerra i el franquisme). 2. Llibertats, com a norma bàsica de convivència, és a dir, els drets humans, incloòs el dret a l'autodeterminació del poble català. 3. Estatut de 1932, com a primer pas cap a l'autodeterminació de Catalunya, amb la recuperació de la Generalitat. 4. Coordinació de tothom que participa en l'alliberament.
  5. 5. LA MARXA a Caldes de Montbui
  6. 6. LA MARXA a Caldes de Montbui
  7. 7. LA MARXA a Caldes de Montbui

×