Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Nadales 5è

3.607 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Nadales 5è

  1. 1. LES DOTZE VAN TOCANT Les dotze van tocant ja és nat el Déu Infant fill de Maria. Josep a poc a poc encén allà un gran foc i els àngels canten. El cel és estrellat el món és tot glaçat neva i venteja. La Mare i el Fillet estan mig morts de fred i el Vell tremola. Per això tots van cantant: ja és nat el Déu Infant fill de Maria.
  2. 2. ALLÀ DALT DE LA MUNTANYA Allà dalt de la muntanya un àngel als pastors diu:(bis) - Hola, hola, eixiu, eixiu lan ta ra ra ra ra ra ra. Hola, hola, eixiu, eixiu que Jesús és nat i és viu. Si un pastor li porta ovelles l'altre li porta cabrits (bis) l'altre li porta confits lan ta ra ra... l'altre li porta confits que és cosa de nois petits. El més vell ja en diu als altres: - Ala, ala, caminem, (bis) que Jesús adorarem lan ta ra ra... que Jesús adorarem dins el portal de Betlem.

×