Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Joc empatia

Joc de l'empatia. 16 emocions i 64 targetes de situacions quotidianes.

  • Inicia sesión para ver los comentarios

Joc empatia

  1. 1. Es poden plastificar i retallar totes les targetes (16 emocions i 64 situacions.) Els alumnes treballen en petit grup. Reben 4 targes de situacions quotidianes i un joc de targetes d’emocions. Han de discutir entre ells : "Com es sentirien en el lloc de cada personatge?" i cercar les emocions associades a les situacions. Després es fa la posada en comú. Per torns, llegeixen la tarja i exposen a la resta de companys l’opinió del petit grup. Cada membre del petit grup n’explica una. Els altres diuen si hi estan d’acord o no. S’han d’argumentar les opinions.
  2. 2. decepció entusiasme tristesa nerviosisme gelosia sorpresa Orgull enuig vergonya confusió disgust por avorriment preocupació felicitat culpabilitat
  3. 3. La teva companya de classe fa un dibuix preciós. Avui és l’aniversari d’un amic i no t’ha convidat a la festa. El teu amic cau i es fa una ferida al genoll. La teva amiga no vol anar a l’escola. El teu germà vol una nova joguina i plora per aconseguir-la. La teva amiga Aina ha vingut a casa teva per jugar. En Nicolau fa una exposició a classe d’un treball i tots el feliciten. El teu millor amic no vol jugar amb tu. Un amic se’n va amb la seva família de viatge a Disney. Un company de classe t’ha insultat. Dos amics han vingut a casa teva a jugar i destrossen la teva construcció. Un company de la classe es cola a la fila. Els teus amics tenen un joc començat i no et deixen participar. Una companya de classe plora en un racó del pati. Una companya de classe sempre et dóna ordres. A un amic li han regalat un mòbil nou pel seu aniversari.
  4. 4. La teva amiga és molt bona fent coreografies i ballant. En Pere m’ha donat una empenta i he caigut a terra. Ha dit que era una broma. Al teu amic li costen molt les matemàtiques. El teu pare diu davant els teus companys que ets el millor jugant a futbol La mare sempre està més pendent del meu germanet que no de mi. La teva amiga ha vingut a casa teva per jugar i no li fas cas. La mare de la Clàudia li deixa menjar sempre el que ella vol, quan vol. Els pares de na Mònica s’han separat. Al pati ningú no vol jugar amb en Dídac. Ahir un company de classe va insultar en Pau. Avui en Pau li ha pegat un cop de puny. Dos amics han vingut a casa teva a jugar, tu no els vols deixar les teves joguines. L’avi d’en Ramon ha mort aquest cap de setmana. La teva mare diu da- vant els teus companys que no vols ajudar a casa. A na Lorena tot li surt millor que a mi. Una companya de classe et diu que si vols ser amiga seva has de robar totes les gomes de la classe. A un amic li han regalat un mòbil nou pel seu aniversari.
  5. 5. Caminant pel carrer caus dins una bassa. Tothom riu. La meva germana ha romput el dibuix que jo havia fet per regalar als pares. En una cursa en David ha quedat el darrer. De nit quan ja sóc dins el llit sento renous desconegudes. Na Isabel ha millorat les notes del trimestre passat. La Corina ha fet un joc de màgia molt difícil. Ha arribat un nen nou a la teva classe. El teu peluix preferit s’ha romput. Tens la grip i fa 6 dies que no surts de casa. Has perdut els deures i demà és l’últim dia per entregar-los. Visites la teva àvia amb la família i dineu junts. Avui t'han de posar una vacuna. En Sergi està sol a casa i comença a fer trons i llamps. A na Marta li ha picat una abella. Els pares d’en Daniel han tingut un accident El meu amic Antoni sempre rep més regals que jo.
  6. 6. Els pares de na Raquel sempre li fan abraçades i li donen besades. La meva tia Joana viu tota sola. El germanet d’en Jordi va caure a una piscina i no sabia nedar. En Cristòfol va fer un gol que ens va donar la victòria. Els pares m’han dit que tindré un nou germanet. La Conxita no ha sabut contestar una pregunta fàcil de la mestra. Els pares d’en Jeroni sempre discuteixen davant ell. En Toni ha pegat una cossa a en Tomeu i ha dit a la mestra que havia estat jo. La Dènia se’n ha rigut del meu nou pentinat. Sense voler has romput la joguina preferida del teu amic . Un amic et convida a gelat amb sabor d’espinacs. Un amic et convida a anar a casa seva a jugar però no et ve de gust. A l’escola mentre la mestra explica tu penses en les teves coses. Els pares i amics t’han preparat una festa sorpresa. En Tomàs creu que davall el seu llit hi ha un monstre. El meu amic Simó a vegades molesta la Núria.

×