Comerciants vs. consumidors

153 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
153
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Comerciants vs. consumidors

  1. 1. Mentre ells et prometen la Lluna, nosaltres et garantim la Terra.
  2. 2. Vivim en un món en el que dominen la sobreproducció i l'obsolescència programada. Els comerciants ens volen fer veure que els seus productes són de qualitat i duradors, però no es així.
  3. 3. L'únic que fan és escurçar la vida dels productes (obsolescència programada) per a que els clients n'hagin de comprar un exactement igual el més prest possible. Ens volen fer gastar més per treure'n el màxim de beneficis ells.
  4. 4. El que també saben fer molt bé és produir un cert nombre de productes i no fer-ne més. D'aquesta manera quan s'espatllen no els pots reparar i n'has de comprar un de casi igual però amb una petita variació.
  5. 5. D'aquesta manera és genera la sobreproducció. No és poden reparar els productes i se n'han de comprar de nous, i així tots els irreparables van a parar a abocadors o coses per l'estil, ja que pocs es reciclen.
  6. 6. Amb tanta producció anam esgotant els recursos que els dóna la Terra. Hi ha moltíssimes maneres de reciclar els productes o de reutilitzar-los, però als comerciants no els surt rentable. PER AIXÒ DEIM QUE ET PROMETEN LA LLUNA (que és impossible d'aconseguir) i nosaltres donem alternatives, ET GARANTIM LA TERRA .

×