Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

De Fem Beste Tipsene For Å Få Global Suksess Med Din Netthandelside

68 visualizaciones

Publicado el

For å øke salg og lykkes internasjonalt, trenger du et lokalt tilsnitt og sette deg inn i de lokale markedene. Gjør en konkurrentanalyse,

Publicado en: Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

De Fem Beste Tipsene For Å Få Global Suksess Med Din Netthandelside

 1. 1. DE FEM BESTE TIPSENE FOR Å FÅ GLOBAL SUKSESS MED DIN NETTHANDELSIDE
 2. 2. Digitale plattformer vrimler med muligheter, og det er utrolig viktig å lage en netthandel som snakker til kundene dine, unge og digitale shoppere. Har du tatt første steget for å komme deg ut til globale markeder? Hvis du har intensjoner om å lykkes med multinasjonal nettside med handel som fokus, gir vi deg noen tips her:
 3. 3. Gjør deg kjent med tilbud og etterspørsel og unngå overraskelser i etterkant For å øke salg og lykkes internasjonalt, trenger du et lokalt tilsnitt og sette deg inn i de lokale markedene. Gjør en konkurrentanalyse, kundeanalyse og sett prising basert på hvordan du vil operere basert på regionale priser og kjøpekraft.
 4. 4. Når du har dyp forståelse av tilbud og etterspørsel for ditt produkt og kommet opp med en prising som gjør at dine produkter får ønsket effekt, er du klar til å satse og kapre markedsandeler.
 5. 5. Tilpass produktet ditt til kundene der de er! Før du lanserer fysiske produkter i et internasjonalt marked, er det viktig å tilpasse markedsføring og presentasjon lokal smak. Aggresiv prising kan være totalt feil strategi for å lykkes i et lavprisland (hvis ikke produktet ditt starter på i…).
 6. 6. Mange amerikanske selskaper har bommet med markedslansering i nye markeder fordi de ikke har gjort seg kjent med lokale forhold i forkant. For eksempel Mattels forsøk på lansere Barbie i Kina floppet fordi markedsstrategien ikke hadde tatt hensyn til kulturen i Kina i tilstrekkelig grad.
 7. 7. Mer om kulturelle faktorer for å lykkes Sørg for at branding fremstår som troverdig og enhetlig på tvers av landene der du satser. Ta hensyn til grad av høflighet og tone i språket, terminologier og bruksmønstre hos forbrukerne. Bruk innfødte som har dette i ryggmargen i det du skal entre et marked som er annerledes enn ditt eget.
 8. 8. Pris må gjenspeile kjøpekraft Skal du selge i et helt nytt marked, har du sjans til å dra fordel av monopolistfordeler. Dette er dessverre sjelden tilfelle, så legg heller energi i å finne en god balanse mellom kostpris og marginer.
 9. 9. Ha full kontroll på skatteregler, konkurrentpriser, valutapriser, produksjonskostnader og kundenes betalingsvillighet. Legg inn så mange betalingsmuligheter som mulig for å unngå at kunder må avbryte handelen.
 10. 10. Prioriter personvern av kundedata Skal du gå globalt med din netthandelsside, så må du forsikre deg om at kundens interesser er i fokus til enhver tid. De er din første og siste prioritet, så sørg for å pleie forholdet på en god måte. Dette kan du gjøre ved å forsikre med om at data behandles konfidensielt,
 11. 11. og at ikke personlig informasjon blir delt videre uten deres samtykke. Invester i teknologier som har høy sikkerhetsstandard. For å virkelig blomstre på en global markedsplass handler det om å gjøre seg kjent med brukernes preferanser og overgå deres forventninger.
 12. 12. Det kan være lurt å legge utviklingen til en plattform som tar for seg utelukkende netthandel som for eksempel Magento. Da kan du også bruke en Magento Certified Solution Specialist som er spesialist i å lage nettbutikker og gir profesjonelle råd. opprinnelig postet av: https://goo.gl/cVKFC6
 13. 13. Interessert i å vite mer om E-Commerce Utvikling Spesialist E-commerce Utvikling Norway Magento Utvikling

×