Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Shoqëria është si shëndeti i njeriut, nuk e ndien vlerën e saj të rrallë derisa ta humbësh atë.
Shoqëria është shija e jetës
Shok i vërtetë është ai i cili vrapon pas teje kur të gjithë largohen nga ti.  Babai im çdo herë më thoshte: kur të vdesë...
Me shokun e vërtetë lidhu me të dy duart Nëse shoqëria ka vendosur të kërcej nga ura, unë nuk do të kërcej me ta, mirëpo ...
Shoqëria është një mendje në dy trupa Mësoj nga ti e ti mëson nga unë që mos të kundërshtohemi
Mos ec para meje se ndoshta nuk mundem të pasoj, e as mos ec pas meje se ndoshta nuk mundem të udhëheq, mirëpo ec në kra...
Çdo njëri nga ne ka rrugë të veqantë në jetën e tij, mirëpo kahdo që të shkojmë bartim pjesë të njëri- tjetrit. Shoqëria ë...
Nëse do të jetosh njëqind vite, atëherë edhe unë shpresoj të jetoj njëqind vite duke mos më munguar asnjë ditë pa ty.
Shpërndaje te të gjithë shokët e tu qoftë edhe atyre që ty ta kanë dërguar, e nëse kjo të arrinë shumë herë nga njerëz të ...
e nëse të arrinë vetëm njëherë, mos u dëshpro, mjafton ta kuptosh… … se me të vërtet ke një shok të mirë. اسمه زكية
Të gjithë e dëgjojnë atë që thua, ndërsa shokët ndëgjojnë atë që thua, ndërsa shoket më të mirë janë ata që ndëgjojnë atë ...
Nga shoku i juaj përjetë!
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

ShoqëRia.Pps

2.006 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación, Empresariales
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

ShoqëRia.Pps

 1. 1. Shoqëria është si shëndeti i njeriut, nuk e ndien vlerën e saj të rrallë derisa ta humbësh atë.
 2. 2. Shoqëria është shija e jetës
 3. 3. Shok i vërtetë është ai i cili vrapon pas teje kur të gjithë largohen nga ti. Babai im çdo herë më thoshte: kur të vdesësh dhe pran teje ke pesë shokë, ta dish se ke jetuar një jetë madhështore
 4. 4. Me shokun e vërtetë lidhu me të dy duart Nëse shoqëria ka vendosur të kërcej nga ura, unë nuk do të kërcej me ta, mirëpo do të zbres poshtë për ti pritur ata.
 5. 5. Shoqëria është një mendje në dy trupa Mësoj nga ti e ti mëson nga unë që mos të kundërshtohemi
 6. 6. Mos ec para meje se ndoshta nuk mundem të pasoj, e as mos ec pas meje se ndoshta nuk mundem të udhëheq, mirëpo ec në krah me mua dhe bëhu shoku im.
 7. 7. Çdo njëri nga ne ka rrugë të veqantë në jetën e tij, mirëpo kahdo që të shkojmë bartim pjesë të njëri- tjetrit. Shoqëria është begati nga Zoti ndërsa kujdesi ndaj saj na takon neve.
 8. 8. Nëse do të jetosh njëqind vite, atëherë edhe unë shpresoj të jetoj njëqind vite duke mos më munguar asnjë ditë pa ty.
 9. 9. Shpërndaje te të gjithë shokët e tu qoftë edhe atyre që ty ta kanë dërguar, e nëse kjo të arrinë shumë herë nga njerëz të ndryshëm, atëherë dije se ke shumë shokë.
 10. 10. e nëse të arrinë vetëm njëherë, mos u dëshpro, mjafton ta kuptosh… … se me të vërtet ke një shok të mirë. اسمه زكية
 11. 11. Të gjithë e dëgjojnë atë që thua, ndërsa shokët ndëgjojnë atë që thua, ndërsa shoket më të mirë janë ata që ndëgjojnë atë që nuk e ke thënë. Shoku është ai person i cili e njeh këngën e zemrës tënde dhe që mund ta këndoj ty edhe kur ti i harron fjalët e saj.
 12. 12. Nga shoku i juaj përjetë!

×