Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Into the open: a transgenic evolution of the educational system

47 visualizaciones

Publicado el

Este taller que forma parte de la II Semana Doctoral Formación en la Sociedad del Conocimiento.
Docente: Daniel Burgos (Universidad Internacional de la Rioja)

Publicado en: Educación
  • Sé el primero en comentar

Into the open: a transgenic evolution of the educational system

  1. 1. Salamanca Spain 17 January 2018 Prof. Dr. Daniel Burgos Director UNIR iTED. UNESCO/ICDE Chair Into the open: a transgenic evolution of the educational system Expanding access, openness and flexibility
  2. 2. Salamanca Spain 17 January 2018 Daniel Burgos Transgenic Learning #transgeniclearning
  3. 3. 3
  4. 4. Salamanca Spain 17 January 2018 Current state: overwhelming
  5. 5. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Current situation: students 5
  6. 6. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Current situation: educational methodology 6
  7. 7. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Current situation: academic management 7
  8. 8. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Current situation: faculty members 8
  9. 9. Salamanca Spain 17 January 2018 Crash solution: transgenic approach
  10. 10. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Transgenic Learning 10 The genetically modified organisms (GMOs) are organisms in which the genetic material has been altered through the use of “modern technology” or “genetic engineering”.
  11. 11. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Transgenic Learning 11
  12. 12. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Transgenic Learning 12 Teachers training Content creation LicensingExploitation Competences Assessment
  13. 13. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Transgenic Learning 13 Teachers training Content creation LicensingExploitation Competences Assessment
  14. 14. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Already in motion in other fields 14
  15. 15. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Already in motion in other fields 15
  16. 16. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED There is a need for a crash solution in Education 16
  17. 17. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Transgenic Learning 17
  18. 18. Salamanca Spain 17 January 2018 Crash solution In Education: Informal and formal, integrated
  19. 19. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Crash solution: Informal into formal, open into accredited: OE Services 19
  20. 20. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED 20 Crash solution: Informal into formal, open into accredited: Institutions
  21. 21. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED 21 Crash solution: Informal into formal, open into accredited: Re-use of OE
  22. 22. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Community access OER Videocast Free access Registered access Recommendation service Case study 1: Quality video-OER at UNIR iTED 22 http://tv.unir.net/ 20% 20% 60%
  23. 23. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Case study 2: UNIR Policy on Open Education http://bit.ly/unir-openpolicy http://bit.ly/unir-educacionabierta
  24. 24. Universidad de Salamanca. PhD Education in the Knowledge Society #UNIRiTED Thanks! 24 Teacher: “And then a miracle occurs…” Project manager: “I think that you should be more specific here”
  25. 25. Prof. Dr. Daniel Burgos Web: http://ited.unir.net Twitter: @UNIRiTED News: http://bit.ly/ur-news Email: daniel.burgos@unir.net

×