Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Problemes matemàtiques 4t
Problemes matemàtiques 4t
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 6 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

Anuncio
Anuncio

Más reciente (20)

Les 3 R

  1. 1. La norma de les 3R : reduir, reciclar i reutilitzar, són gestos positius per protegir el medi ambient. És una proposta que va fer popular l’ organització ecologista Greenpeace per promoure entre els habitant de la Terra el consum responsable.
  2. 2. REDUIR Reduir significa evitar despeses generalment innecessàries. Per exemple: - Tenir una actitud responsable vers els recursos energètics com apagar els llum quan no ens fa falta o tancar les aixetes per no perdre aigua. - Evitar tant com es pugui els productes d’usar i llençar, i optar per productes de llarga durada (bossa de pa, tovallons de roba, carmanyola, cantimplora …) - Pensar-se dues vegades si de veritat necessitem allò que volem comprar i no deixar-nos endur pel caprici - Anar en transport públic
  3. 3. RECICLAR Reciclar és utilitzar novament un material que hem considerat com a residu Reciclar és molt important per la nostra vida i per a la vida dels demès, així evitem la contaminació del nostre planeta i evitem fer un forat a la capa d’ozó. Reciclem!!!
  4. 4. REUTILITZAR Reutilitzar significa donar un nou ús a objectes i productes que teníem pensat de llençar. Amb això aconseguim crear menys residus i, alhora, evitar comprar de manera innecessària, per exemple quan reparem una avaria de l’ordinador de comprar-ne un altre o fer servir les dues cares dels fulls de paper. Reutilitzar és fàcil i econòmic. Quant reutilitzem paper evitem la tala de molts arbres. Quan reutilitzem el plàstic estalviem el petroli per al futur. Quant reutilitzem el vidre evitem la contaminació al nostre planeta.
  5. 5. REUTILITZAR Reutilitzar significa donar un nou ús a objectes i productes que teníem pensat de llençar. Amb això aconseguim crear menys residus i, alhora, evitar comprar de manera innecessària, per exemple quan reparem una avaria de l’ordinador de comprar-ne un altre o fer servir les dues cares dels fulls de paper. Reutilitzar és fàcil i econòmic. Quant reutilitzem paper evitem la tala de molts arbres. Quan reutilitzem el plàstic estalviem el petroli per al futur. Quant reutilitzem el vidre evitem la contaminació al nostre planeta.

×