Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Prvi cekori na e twinning (krajna verzija)

364 visualizaciones

Publicado el

Презентација на eTwinning платформата - први чекори за користење на платформата.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

Prvi cekori na e twinning (krajna verzija)

 1. 1. Први чекори на eTwinning Презентери: Љубица Ружинска Валентина Петрова Милена Игњатова Работилница ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 2. 2. Три нивоа ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 3. 3. Главен портал www.etwinning.net
 4. 4. Главен портал
 5. 5. Главен портал
 6. 6. Галерија на проекти
 7. 7. Проектни комплети
 8. 8. Главен портал
 9. 9. Регистрација ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 10. 10. Чекор 1: Пред-регистрација Не може да се смени
 11. 11. Чекор 1: Пред-регистрација
 12. 12. Чекор 2: Регистрација 1 Пронајдете го училиштето
 13. 13. 2. Ваши податоци
 14. 14. 3. Ваши интереси
 15. 15. 4. Преглед и пријава ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 16. 16. Три нивоа ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 17. 17. eTwinning Live ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 18. 18. eTwinning Live
 19. 19. Уредување на вашиот профил
 20. 20. Групи
 21. 21. Приклучување на група
 22. 22. Приклучување на група ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 23. 23. Приклучување на група
 24. 24. Пронаоѓање на корисници Mary GarryMary Garry
 25. 25. Воспоставување на контакт
 26. 26. Пронаоѓање на проект
 27. 27. Приклучување на проекти
 28. 28. Приклучување на проекти
 29. 29. Приклучување на проекти Чекај те основачот на проектот да ви прати покана за пријателство а потоа и покана за приклучување во проектот Чекај те основачот на проектот да ви прати покана за пријателство а потоа и покана за приклучување во проектот
 30. 30. Креирање на проект ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 31. 31. Креирање на проект ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 32. 32. Креирање на проект
 33. 33. Наслов Краток опис Јазици Ученици Предмети Алатки Цели Работен процес Очекувани резултати NSS: одобрување Креирање на проект
 34. 34. Додавање на нови партнери
 35. 35. Додавање на нови партнери
 36. 36. Додавање на нови партнери
 37. 37. Три нивоа ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 38. 38. Twinspace
 39. 39. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 40. 40. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 41. 41. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 42. 42. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 43. 43. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 44. 44. Twinspace ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 45. 45. Проектна огласна табла за наставници Проектен дневник ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 46. 46. Поставување на страница ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 47. 47. Промена на редоследот на страниците ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 48. 48. Вметнување на слика, видео или документ ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 49. 49. Chat и креирање на настан во живо ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 50. 50. ЧленовиКолку членови има во овој проект? Која е вашата улога во проектот? ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 51. 51. Додавање на ученици ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 52. 52. Додавање на ученици ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 53. 53. Поставување на страната ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 54. 54. Поставување на страната ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016
 55. 55. Прашања? Благодариме! ООУ"Лазо Ангеловски", Скопје 09.II 2016

×