Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Taller de recerca formació i ocupació 2na sessió

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Similares a Taller de recerca formació i ocupació 2na sessió (20)

Anuncio

Taller de recerca formació i ocupació 2na sessió

  1. 1. Taller de recerca Formació i Ocupació Departament Formació i Ocupació Conselleria de Benestar Social i Recursos Humans Consell Insular de Formentera Ens pots trobar a Facebook, Twitter i Pinterest 2ª Sessió 18 de novembre de 2015
  2. 2. Continguts Sessió dia 18 de novembre de 2015 - La formació ocupacional subvencionada per persones desocupades i treballadors. - Oferta formativa postobligatoria. - Les xarxes socials, noves eines per a cercar feina i aprenentatge. - Informació sobre el mon emprenedor. - La caixa d’eines de Formació i Ocupació.
  3. 3. Reflexions previes a l’hora de formar-te. - Ocupabilitat (Empleabilidad). Una titulació acadèmica no et dona una feina, però t'apropa. - Especialització. Moltes vocacions 'sorgeixen' amb l'especialització: com més saps d'alguna cosa més t'agrada. - Reinvenció. Reinventar-se-no és fer cursets, és triar un camí, canviar l'estil de vida i especialitzar-se. - Decisió. Abans de triar una titulació augmenta les teves opcions. Reflexions inspirades per Alfonso Alcantara (Yoriento)
  4. 4. La formació ocupacional subvencionada La formació ocupacional oferida pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB). La garantia juvenil, una oportunitat de qualificació professional pels joves. Patronals d’empresaris i sindicats també ofereixen formació ocupacional subvencionada accesible online pels residents a Formentera. CEOE, CC.OO., Forem, Ifes
  5. 5. Oferta formativa postobligatòria Oferta formativa oficial en idiomes, arts plàstiques, musicals i esports a nivell Illes Balears. La Formació Professional a les Balears i a nivell estatal. L’oferta formativa de la Universitat de les Illes Balears. La seu de la UIB a Eivissa. L’oferta formativa online: - Reglada: La UNED, UOC, VIU - Els MOOCs: MiriadaX, Coursera, Fórmate de Google. Educaweb, un cercador de formació que t’ajuda a trobar la més adient per a tu.
  6. 6. Les xarxes socials, noves eines per a cercar feina i aprenentatge. Les xarxes socials ens ofereixen visibilitat, contactes i accès de forma colaborativa a informació sobre temes del nostre interès. Video d’Eva Collado on ens explica el concepte de MARCA PERSONAL i com es relaciona amb la nostra ocupabilitat. La meva MARCA PERSONAL 2.0. Com cercar ocupació a les xarxes socials segons Yoriento. Deixa de cercar feina, dona’t a conèixer i la feina et trobarà a tu.
  7. 7. Informació sobre el mon emprenedor. Recomanacions abans d’emprende: - Tenir experiencia i conèixer el sector relacionats amb l’idea de negoci. - Analitzar tots els aspectes de l’idea amb el pla de negoci. - Acudir a una entitat que ofereixi assessorament a emprenedors, com l’IDI o IPYME. Informació sobre tràmits PAEelectrònic. Un llibre “Aprender a emprender” de Rafa Bordes.
  8. 8. La caixa d’eines de FORMACIÓ i OCUPACIÓ En les properes setmanes la Biblioteca Virtual de Formació i Ocupació es convertirà en una CAIXA d’EINES on trobar informació i continguts sobre ocupació, formació i emprenedoria segons les vostres necessitats i interessos.
  9. 9. Gràcies per la vostra atenció. Si us ha resultat interessant contau-ho als vostres coneguts, en cas contrari contau-m'ho a a mi. Ens pots trobar a Facebook, Twitter i Pinterest

×