Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Equinoderms

4.068 visualizaciones

Publicado el

Treballs dels Equinoderms

Publicado en: Tecnología, Salud y medicina
  • Inicia sesión para ver los comentarios

Equinoderms

  1. 1. Equinoderms Quimi - Marina
  2. 2. Els equinoderms constitueixen un grup d'animals invertebrats exclusivament marins. Entre els seus representants podem trobar formes tant conegudes com les estrelles i els eriçons de mar. També pertanyen a aquest grup els cogombres de mar o espardenyes, algunes espècies de les quals són molt apreciades culinàriament així com els vulgarment anomenats lliris de mar pel peculiar aspecte dels seus braços. Què són ?
  3. 3. Presenten un esquelet intern format per moltes peces petites unides com si fossin un trencaclosques. En els eriçons de mar aquestes peces estan soldades i en les estrelles de mar estan articulades. D'aquest esquelet en surten unes pues, més o menys llargues, que es poden moure perquè s'articulen per la base. Com són?
  4. 4. L'aparell circulatori està molt reduit o quasi nul. Per això, l'aparell embulacral pot realitzar les funcions de l'aparell circulatori i del respiratori, ja que transporta l'oxigen i les substàncies nutritives per un sistema de circulació tancada. Com són per l'interior?
  5. 5. A l'interior del seu cos presenten un sistemes de conductes denominat aparell ambulacral, per on circula aigua del mar i del qual surten uns peus ambulacrals,que serveixen per desplaçar-se. Tenen la reproducció sexual i en alguns grups també es realtza la reproducció asexual. Es produeixen gran quantitat d'ous. Tipus d'articulació? La reproducció
  6. 6. - El nom d'equinoderms significa ''pell d'espines''. Algunes estrelles de mar, que poden reproduir-se asexualment, ho fan mitjançant fragments del seu cos, a partir dels quals es formen noves estrelles completes. Característiques especials Curiositats

×