Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Game over, insert safety

457 visualizaciones

Publicado el

Taller de seguretat a la xarxa, per a famílies amb fills, realitzat per l'Espai Tecnològic - Punt Òmnia del Casal dels Infans

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Game over, insert safety

 1. 1. Game over, insert safetyEspai Tecnològic – Punt Òmnia Casal dels Infants ASB
 2. 2. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Que fan els nens i les nenes quan es connecten a Internet?
 3. 3. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Es connecten amb la proposició / preposició a... (lescola, la biblioteca, casa, el carrer, el locutori...) per... (xatejar, comunicar-me amb amics, jugar divertir- me, fer el deures, copiar, no ser jo mateix, conèixer gent, distreurem...) amb... (el pc, el portàtil, el mòbil, la tablet...)
 4. 4. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Dubtes Beneficis Desitjos Riscos
 5. 5. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Internet amb seny
 6. 6. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Internet ens beneficia quan... Puc consultar més informació Puc desenvolupar la meva creativitat Puc comunicar-me amb la gent fàcilment Puc treballar a distància Sòc responsable i em ser protegir o posar límits Soc conscient dels seus riscos Puc accedir a tot tipus de continguts, per divertir-me o aprendre gratuïtament.
 7. 7. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety CAS 1
 8. 8. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Internet pot ser un risc quan... Quan no tinc un adult que majudi Quan no contrastem la informació o no sabem per on començar Quan faig un ús exagerat i deixo de fer els deures o jugar amb els amics. Quan només el faig servir per a una cosa. Si no podem prescindir dell. Quan desconec que fan o deixen de fer els més fills / es. Quan em fa sentir incomode Quan em canvia lhumor
 9. 9. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety CAS 2
 10. 10. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Internet pot ser un risc quan... Comparteixo informació personal amb amb desconeguts Descarrego continguts Quan el faig servir per riurem daltres, o es riuen de mi a la xarxa – Bullying. Quan no percebem el risc potencial Quan mexposo a malmetre el meu ordinador, per no comprendre els missatges que em dóna el PC Quan he de mentir per poder ser-hi
 11. 11. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety CAS 3
 12. 12. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Els nens i les nens són nadius digitals, per tant... Cal que pactin normes amb els pares Han de conèixer els riscos per poder-los identificar quan els vegin. Han de poder confiar dels adults i sentir que confien dells. Sha de promoure la seva creativitat, ensenyant-los nous recursos. Han de respectar que la vida té etapes Comprendre que els amics invisibles, no són amics Ser responsables del que fan i respectar als altres Han daprendre a demanar ajudar i a posar límits a les coses.
 13. 13. CEIP Milà i Fontanals Espai Tecnològic – Marc PascualGame over, Insert safety Ready? Push any key to start
 14. 14. Gracies

×