Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Conte "Una setmana en el niu"

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más de Mar Sánchez-Fortún (20)

Anuncio

Más reciente (20)

Conte "Una setmana en el niu"

  1. 1. Adaptación del cuento de “Mario Gomboli”
  2. 2. ALLÀ PELS TEMPS NOUS HI HAVIA UNA GALLINETA MOLT TRISTA, POBRETA, PER NO PODER PONDRE OUS. PERÒ UN DIA, UNA IDEA LI VA VINDRE AL CAP: AL SEU NIU ES VA PORTAR TOTS ELS OUS PERDUTS QUE AL SEU CAMÍ VA TROBAR. DE SEGUIDA US CONTARÉ ALLÒ QUE VA PASSAR
  3. 3. UN DIA, DE BON MATÍ, UN OU MENUDET ES VA OBRIR, I UN PARDAL XICOTET, QUE FEIA PIU-PIU VA EIXIR. I COM AQUELL ERA EL DIA DE LA SETMANA EL PRIMER, DE NOM AL POLLASTRE “DILLUNS” LI VAN POSAR, I AMB DILLUNS ES VA QUEDAR.
  4. 4. L'ENDEMÀ PER LA VESPRADA UN OU GROC ES TRENCAVA: VA VINDRE AL MÓN UNA SERP QUE UN ULLAL LI HI MOSTRAVA. “A TU ET DIRÉ DIMARTS PERÒ… ET VULL MILLOR ALLUNYAT”.
  5. 5. UN DIA DESPRÉS, UNA TORTUGA PRECIOSA VA NÀIXER DE L’OU ROSA. ESTA “DIMECRES” L’ANOMENÀ COM SI LI TINGUERA IGUAL”.
  6. 6. . EL QUART DIA PEL MATÍ, VA NÀIXER UN PEIXET, DE VERES BEN BONIC QUE ALETA RERE ALETA NO PARAVA EN TORRETA. “DONAT QUE TANT ET MOUS, ET DIRÉ , JO CREC, DIJOUS”.
  7. 7. L'ENDEMÀ EN FER-SE DE DIA VA NÀIXER UN BELL COCODRIL. NOMÉS DUES DENTS TENIA I SEMBLAVA UN POC GANDUL… “EI, ESCOLTA, TU, QUE M’HAS D’ATENDRE! ET BATEGE COM DIVENDRES”.
  8. 8. AIXÍ QUE LA MARE GALLINA LA QUE MAI OUS PONIA, EN ACABANT VA TINDRE MOLTS FILLS I CARINYET PERTOT ARREU.
  9. 9. PERÒ ACÍ LA HISTÒRIA NO ACABA JA QUE ENCARA UN OU QUEDAVA, JUST EL CAP DE SETMANA EL MÉS GRAN ES VA TRENCAR. I DE DINS VAN CAURE A TERRA DOS DINOSAURES. “DISSABTE” I “DIUMENGE “SÓN I AMB TOT EL SEU COR, AL COSTAT DELS SEUS GERMANS UNA GRAN FAMÍLIA VAN FORMAR.

×