Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Web 3.0

244 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Empresariales, Tecnología
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Web 3.0

  1. 2. Són pàgines capaces de comunicar-se amb altres pàgines mitjançant un procés de llenguatge natural, és una manera d’organitzar la informació contingudes a les webs.
  2. 3. Serveix per a que les cerques d’informació siguin molt més eficients i encertades. El ordinador deixarà de ser la plataforma per a conectar-se a qualsevol aparell, des de cotxes fins a reproductor mp3. Per més informació consulta la pàgina: http://www.youtube.com/watch?v=sjeLotFrJtk&feature=fvsr
  3. 4. <ul><li>Web 1.0 </li></ul><ul><li>Les persones poden conectar-se a la web, però no poden modificar ni comentar. </li></ul><ul><li>Web 2.0 </li></ul><ul><li>Poden conectar-se persones entre persones; xarxes socials, wikis , la possibilitat de compartir. </li></ul><ul><li>Web 3.0 </li></ul><ul><li>Aplicacions webs conectar-se a aplicacions webs amb la finalitat d’enriquir l’experiència de les persones. A diferència de les altres en aquesta s’inclou la web semàntica. </li></ul>
  4. 5. La web semàntica tracta de convertir la informació en coneixement, ordenar i classificar els continguts de la web per a què els ordinadors siguin capaços d’interpretar-los i tomar decisions a través del encreuament de dades.

×