Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera
PROJECTE D’EDUCACIÓ I SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL: ELS
SERVEIS AMBIENTAL...
Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera
A DESTACAR
La continuïtat del projecte
Espais amb molts recursos tant ...
Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera
Materials
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Projecte d'educació i sensibilització ambiental: els serveis ambientals dels ecosistemes forestals a la Vall Major de Bovera

223 visualizaciones

Publicado el

Jornada de presentació dels projectes d’educació i sensibilització ambiental 2014-2015.
Promotora: Associació d'amics del CRFS Vallcalent-Trenca / Sòcia: Naturaleza Rural Asoc. propietarios/vecinos valle Castanesa.

Publicado en: Medio ambiente
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
223
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
4
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Projecte d'educació i sensibilització ambiental: els serveis ambientals dels ecosistemes forestals a la Vall Major de Bovera

  1. 1. Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera PROJECTE D’EDUCACIÓ I SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL: ELS SERVEIS AMBIENTALS DELS ECOSISTEMES FORESTALS A LA VALL MAJOR DE BOVERA Actuació i participants Recerca i creació de continguts Creació de la web interactiva. Recerca i contacte amb els col·lectius objectiu de la formació Escoles, entitats locals i Ajuntaments de la Granadella i Bovera. S’ha contactat amb el club Emas, amb el Dinamitzador econòmic de La Granadella per tal de comptar amb empreses per fer formació, amb Olea Soul i Castells de Lleida, per tal d’ampliar l’oferta de visitants. Manteniment i adequació de basses. Adequació d’itineraris. Accions Formatives in situ 5 Escoles del Segrià i Garrigues abastant 50 docents. I 296 centres contactats via correu electrònic. 8 Colectius locals, arribant a 120 persones que han visitat l’espai. 15 empreses amb un total de 100 visitants. Amb el suport de:
  2. 2. Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera A DESTACAR La continuïtat del projecte Espais amb molts recursos tant naturals com patrimonials per descobrir. La implicació dels agents locals amb el projecte. Feedback molt positiu La bona predisposició de les escoles, però… DIFICULTATS Les escoles ens demanen més instal·lacions Manca inicial de resposta per part dels centres educatius. Manca de concreció per part de les empreses.
  3. 3. Trenca, Projecte Educatiu a la Vall Major de Bovera Materials

×