Amb el suport de:Amb la col.laboració de:
- Ajuntament de Banyoles
- Ajuntament de Porqueres
- Càtedra de l’Esport (UdG)
-...
Què destaquem?
El començament d’un projecte de sensibilització i educació ambiental en el marc de la
conciliació de la prà...
Recursos principals creats per a ser utilitzats durant la celebració
d’esdeveniments esportius a l’Estany de Banyoles:
1. ...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Naturalment, esport a l'Estany

96 visualizaciones

Publicado el

Jornada de presentació dels projectes d’educació i sensibilització ambiental 2014-2015. Projecte per a la conciliació de la pràctica lúdicoesportiva i la conservació de l'estany de Banyoles.
Promotora: Limnos, Ass. de defensa del patrimoni natural del Pla de l'Estany / Sòcia: Associació Escola de Natura de l'Estany de Banyoles.

Publicado en: Medio ambiente
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Naturalment, esport a l'Estany

  1. 1. Amb el suport de:Amb la col.laboració de: - Ajuntament de Banyoles - Ajuntament de Porqueres - Càtedra de l’Esport (UdG) - Club Natació Banyoles - Consell Esportiu del Pla de l’Estany - Consorci de l’Esport - Consorci de l’Estany - Museu Darder Organitza: 1. Seguiment de la sensibilització i l’educació ambiental dels esdeveniments esportius a l’Estany. 2. Creació d’un programa de voluntariat ambiental. 3. Elaboració d’un conte “En Blauet i l’esport a l’Estany”. 4. Organització del “Dia de l’Estany”. 5. Jornada “Esport i conservació de la natura a l’Estany de Banyoles”. 6. Creació de material expositiu (pancarta mòbil, panells fixos, punt d’informació i espai d’interpretació) 7. Visites guiades a l’Estany sobre la fauna i flora -a peu i en piragües- organització de gimcanes fotogràfiques i organització d’activitats de repoblació amb vegetació autòctona.
  2. 2. Què destaquem? El començament d’un projecte de sensibilització i educació ambiental en el marc de la conciliació de la pràctica esportiva i la conservació de la natura a l’Estany de Banyoles. Quines dificultats hem tingut? Hem tingut dificultats per la coincidència en el temps de les nostres propostes amb el calendari electoral de l’any 2015 i dificultats amb el desenvolupament de les actuacions englobades en el punt 7 que no han tingut èxit de convocatòria durant els esdeveniments esportius en els que s'emmarcaven. Abast territorial: El projecte s’ha fet a l’Estany de Banyoles, però s’ha dissenyat un projecte que pot ser un model amb espais que tinguin una situació similar.
  3. 3. Recursos principals creats per a ser utilitzats durant la celebració d’esdeveniments esportius a l’Estany de Banyoles: 1. Bones pràctiques ambientals de sensibilització i educació ambiental en esdeveniments esportius a l'Estany. 2. El conte “En Blauet i l’esport a l’Estany”. 3. Material expositiu: - “Roll-ups” per un punt d’informació mòbil i per l’espai d’interpretació a la Pesquera. - Panell fixe al Club Natació Banyoles. - Banderoles . - Pancartes.

×