Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Sensibilització de la ciutadania sobre els valors dels serveis
ambientals dels ecosistemes forestals i rellevància de la
c...
Abast territorial
Recursos creats
Mòdul amb material informatiu i test a www.nius.cat
informació en text disponibles permanentment
vídeos i ...
Sensibilització de la ciutadania sobre els valors dels serveis ambientals dels ecosistemes forestals i la rellevància de l...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Sensibilització de la ciutadania sobre els valors dels serveis ambientals dels ecosistemes forestals i la rellevància de la conservació dels boscos mitjançant el projecte Nius.

172 visualizaciones

Publicado el

Jornada de presentació dels projectes d’educació i sensibilització ambiental 2014-2015.
Promotora: Associació Institut Català d’Ornitologia / Sòcia: Associació Centre d’Educació Ambiental Alt Ter.

Publicado en: Medio ambiente
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sensibilització de la ciutadania sobre els valors dels serveis ambientals dels ecosistemes forestals i la rellevància de la conservació dels boscos mitjançant el projecte Nius.

  1. 1. Sensibilització de la ciutadania sobre els valors dels serveis ambientals dels ecosistemes forestals i rellevància de la conservació dels boscos mitjançant el Projecte Nius Actuacions Desenvolupament d’un mòdul amb material informatiu i test a www.nius.cat Difusió per xarxes socials Xerrades informatives presencials 7.668 visites 326 tests realitzats 7.412 seguidors 21 xerrades / 454 persones Amb el suport de:
  2. 2. Abast territorial
  3. 3. Recursos creats Mòdul amb material informatiu i test a www.nius.cat informació en text disponibles permanentment vídeos i gràfics participació en Projecte Nius test interactiu aprenentatge

×