Viu el teu riu.

151 visualizaciones

Publicado el

Jornada de presentació dels projectes d’educació i sensibilització ambiental 2014-2015.
Promotora: Associació Hàbitats / Sòcia: Galanthus.

Publicado en: Medio ambiente
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
151
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Viu el teu riu.

  1. 1. Viu el teu riu L’objectiu principal del projecte és la sensibilització i l’educació ambiental sobre els ecosistemes fluvials, posant especial èmfasi amb un grup faunístic amenaçat: els ratpenats. 1. Gestió del voluntariat: atenció, informació, formalització,. 2. Sortides formatives: Descoberta de riu, 4 sessions, 93 participants 3. Sortides formatives: Nit de ratpenats, 12 sessions, 221 participants 4. Acompanyaments de reforç a nous voluntaris: 9 sessions, 204 participants 5. Creació aplicatiu i adaptació eines digitals per al voluntariat 6. Edició revista Espiadimonis Amb el suport de:
  2. 2. Viu el teu riu PUNTS FORTS: - Activitats arreu del territori. - 20 nous grups de voluntariat. - Millora de les eines digitals del projecte. Distribució de les activitats del projecte: PUNTS FEBLES: - Cap nou grup de voluntariat simultanieja ambdues metodologies. - La idea de fer una App per introduir els resultats de les inspeccions s’ha descartat per manca de practicitat.
  3. 3. Viu el teu riuAplicatius web per a la introducció de dades: Revista Espiadimonis: Disponible online: http://issuu.com/associacio_habitats/docs/espiadimonis_30

×