Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Els escorpins

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Els escorpins

 1. 1. La classe de Joan Miró
 2. 2. ELS ESCORPINS Els escorpins són uns animals invertebrats , artròpodes, de la família dels aràcnids.
 3. 3. COM SÓN Són de color groguenc, quasi negre. Solen medir entre 3 i 9 cm, tot i que poden arribar a medir 21 cm. Tenen 8 potes. El seu cos es divideix en dos parts.  -cefalotórax capo o prosama  –abodómen pistosoma.
 4. 4. INFORMACIÓ GENERAL Hi ha més de 1.700 tipus. N’hi ha per tot el planeta, excepte als pols i a Groenlàndia. Abans eren aquàtics. Peró ara tots són terrestres.
 5. 5. ON VIUEN ELS ESCORPINS  Durant el dia s’amaguen sota les pedres, troncs caiguts, fulles o escorça d’arbres on queden protegits.  Surten per la nit, moment en el que cacen.
 6. 6. QUÈ MENGEN ELS ESCORPINS  Els escorpins són carnívors.  Per caçar la seva presa punxen el fibló ple de verí. Triguen 3 setmanes en tornar a tenir verí.  Solen menjar escarabats, cucs i petits ratolins.
 7. 7. REPRODUCCIÓ Poden tenir entre 1 i 95 cries en cada part. Son ovovivipars: els ous estan dintre de l’aparell reproductor fins que neix. Per aparellar – se fan una dança. La femella es menja el mascle després de la fecundació.
 8. 8. SI ENS PICA UN ESCORPÍ Treure el fibló sense usar pinces Rentar la zona amb aigua Desinfectar Aplicar gel És important no llepar la ferida
 9. 9. AUTORS-Cristian-Ana-Saira-Àngels-Andrea-Antonio-Carlos-Sole-Roger-Anna

×