Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
PERSONATGESPERSONATGES
JOSEP CUNÍJOSEP CUNÍ
Va iniciar la seva carrera professional a la ràdio.
Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa i
Rà...
JOEL JOANJOEL JOAN

Va fer els estudis secundaris a l'escola Sunion.
 Va estudiar art dramàtic a l‘Institut del Teatre d...
BENET I JORNETBENET I JORNET
 Josep Maria Benet i Jornet va néixer a
 De petit va estudiar al col·legi de «Les Paules" i...
ROMEO I JULIETAROMEO I JULIETA
 Explica la història de dos joves enamorats que
malgrat l’oposició de les seves famílies r...
CrèditsCrèdits
 Nadya DuranNadya Duran
 Ismael GilarteIsmael Gilarte
CrèditsCrèdits
 Nadya DuranNadya Duran
 Ismael GilarteIsmael Gilarte
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Josep cuní

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Josep cuní

  1. 1. PERSONATGESPERSONATGES
  2. 2. JOSEP CUNÍJOSEP CUNÍ Va iniciar la seva carrera professional a la ràdio. Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa i Ràdio Barcelona.  Al 1984 començà a Catalunya Ràdio on va exercir de responsable de programació Va anar a una altra emissora emergent, COM Ràdio Els matins amb Josep Cuní durant quatre temporades. A l’estiu de 2000 es va traslladar amb el seu programa i equip a Ona Catalana. A l’àmbit televisiu ha presentat diversos programes a TVC com L’aventura quotidiana , Coses que passen o Els matins. La seva trajectòria ha estat reconeguda en cinc ocasions amb el Premi Ondas.
  3. 3. JOEL JOANJOEL JOAN  Va fer els estudis secundaris a l'escola Sunion.  Va estudiar art dramàtic a l‘Institut del Teatre de Barcelona.  Va començar la seva carrera artística al teatre, (Somni d'una nit d'estiu),  Va començar a treballar a la televisió en la sèrie Poblenou.  Va ser membre fundador de la companyia teatral Krampack  L'èxit els va donar la possibilitat de crear la sèrie de televisió Plats bruts estrenada a TV3 l’any 1999 L'any 2004 va estrenar la sèrie de televisió Porca misèrie.  Ràpidament va aconseguir treballar al cinema. Recentment ha treballat en la pel·lícula Vicky Cristina dirigida per Woody Allen
  4. 4. BENET I JORNETBENET I JORNET  Josep Maria Benet i Jornet va néixer a  De petit va estudiar al col·legi de «Les Paules" i després als "Els Escolapis de Sant Antoni".  Li agradava molt llegir tebeos.  Va estudiar a la Universitat de Barcelona.  Cursà estudis de filosofia i lletres.  Al 1962 es va matricular a l’"Escola d'art dramàtic Adrià Gual".  El seu teatre és realista.  Té més de 40 obres publicades.  Cal destacar obres com Berenàveu a les fosques i Quan la ràdio parlava de Franco.  Ha cultivat el teatre infantil Supertot , Helena a l'illa del baró Zodíac o El somni de Bagdad entre altres  És guionosta de telenovel·les.
  5. 5. ROMEO I JULIETAROMEO I JULIETA  Explica la història de dos joves enamorats que malgrat l’oposició de les seves famílies rivals entre si decideixen lluitar pel seu amor  Es tracta d’una de les obres més populars de l’autor anglès junt amb Hamlet i Macbeth.
  6. 6. CrèditsCrèdits  Nadya DuranNadya Duran  Ismael GilarteIsmael Gilarte
  7. 7. CrèditsCrèdits  Nadya DuranNadya Duran  Ismael GilarteIsmael Gilarte

×