Telecomunicacions submarines Telecomunicacions submarines
Cable submarí <ul><li>En general es denomina cable submarí al constituït per conductors de coure o fibres òptiques, instal...
Localització <ul><li>PanAm-Panamericano
Sam.1-Sud Amèrica
MAYA-Centre Amèrica
SEA-ME-WE 4-Sud-est d'Àsia-Orient Mitjà-Europa Occidental </li></ul>
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Telecomunicacions

128 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Telecomunicacions

 1. 1. Telecomunicacions submarines Telecomunicacions submarines
 2. 2. Cable submarí <ul><li>En general es denomina cable submarí al constituït per conductors de coure o fibres òptiques, instal sobre el llit marí i destinat fonamentalment a serveis de telecomunicació. </li></ul>Una secció transversal. 1. Polietilè. 2. Cinta de mylar. 3. Filferros d'acer trenat. 4. Barrera de alumini resistent a l'aigua. 5. Policarbonat. 6. Tub de coure o alumini. 7. Vaselina. 8. Fibres òptiques.
 3. 3. Localització <ul><li>PanAm-Panamericano
 4. 4. Sam.1-Sud Amèrica
 5. 5. MAYA-Centre Amèrica
 6. 6. SEA-ME-WE 4-Sud-est d'Àsia-Orient Mitjà-Europa Occidental </li></ul>
 7. 7. PanAm <ul><li>El Cable submarí Panamericano (PA-AM) és un cable submarí de fibra òptica destinat a oferir connectivitat a Sud-amèrica (costat del Pacífic) i el Carib. Els països que usen el cable són: Xile, Perú, Equador, Colòmbia, Veneçuela, Aruba, Panamà i Estats Units.
 8. 8. El cable mesura 14.490 km de llarg, i és un dels tres cables usats pel costat oest de Sud-amèrica. </li></ul>
 9. 9. SAm-1 <ul><li>És un cable submarí de fibra òptica. Va començar les seves operacions l'any 2000, connectant els Estats Units, Puerto Rico, Brasil, Argentina, Xile, Perú i Guatemala. El 2007, SAM-1 va ser estès a l'Equador i Colòmbia. </li></ul>
 10. 10. Telstar 1 <ul><li>El Telstar va ser el primer satèl.lit artificial de telecomunicacions comercial del món, i va ser posat en òrbita terrestre pels Estats Units. Va ser llançat el 10 de juliol de 1962 per un coet Delta, i estava dissenyat per retransmetre televisió, telèfon i dades de comunicacions a alta velocitat.
 11. 11. Es va llançar un segon Telstar el 7 de maig de 1963.
 12. 12. El seu nom va inspirar el del famós pilota de futbol Adidas Telstar. </li></ul>

×