Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
telecomunicacions
Cable submarí                       ●  En general es denomina cable submarí al           ...
Localització●●  PanAm-Panamericano  PanAm-Panamericano●●  Sam.1-Sud Amèrica  Sam.1-Sud Amèrica●●  MAYA-Centre Amèr...
PanAm  ●  El Cable submarí Panamericano (PA-AM) és un cable    submarí de fibra òptica destinat a oferir connectivita...
SAm-1  ●  És un cable submarí de    fibra òptica. Va    començar les seves    operacions lany 2000,    conne...
Telstar 1   ●  El Telstar va ser el primer satèl.lit     artificial de telecomunicacions     comercial del món,...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Telecomunicacions

125 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Telecomunicacions

 1. 1. telecomunicacions
 2. 2. Cable submarí ● En general es denomina cable submarí al constituït per conductors de coure o fibres òptiques, instal·lades sobre el llit marí i destinat fonamentalment a serveis de telecomunicació. ● "No obstant això, també existeixen cables submarins destinats al transport delectricitat, encara que en aquest cas les distàncies cobertes solen ser relativament petites. Respecte al servei de telecomunicació els primers cables, destinats al servei telegràfic,Una secció transversal. estaven formats per fils de coure recoberts dun1. Polietilè. material aïllant anomenat gutaperxa, sistema2. Cinta de mylar. desenvolupat, el 1847, per lalemany Werner von Siemens."(viquipèdia)3. Filferros dacer trenat.4. Barrera de alumini resistent a laigua. en 1855 es va aprovar el projecte de posar el5. Policarbonat. primer cable submarí transatlàntic que va quedar fora de servei en poc temps.6. Tub de coure o alumini.7. Vaselina. ● Es va torna a provar una segona vegada amb el8. Fibres òptiques. vaixell més gran del moment: "The Great Estern", però aquest cable no arrivarà a funcionar fins 1866, de Irlanda a Terranova.
 3. 3. Localització●● PanAm-Panamericano PanAm-Panamericano●● Sam.1-Sud Amèrica Sam.1-Sud Amèrica●● MAYA-Centre Amèrica MAYA-Centre Amèrica● SEA-ME-WE 4-Sud-est dÀsia-Orient Mitjà-● SEA-ME-WE 4-Sud-est dÀsia-Orient Mitjà-● Europa Occidental Europa Occidental
 4. 4. PanAm ● El Cable submarí Panamericano (PA-AM) és un cable submarí de fibra òptica destinat a oferir connectivitat a Sud-amèrica (costat del Pacífic) i el Carib. Els països que usen el cable són: Xile, Perú, Equador, Colòmbia, Veneçuela, Aruba, Panamà i Estats Units. ● El cable mesura 14.490 km de llarg, i és un dels tres cables usats pel costat oest de Sud-amèrica. ● Pa American World Airways (més coneguda com a PanAm) va ser laerolínia internacional més important dels Estats Units des de la dècada de 1930 fins a la seva caiguda al 1991. ● "Pa American Airways Incorporated" va ser fundada el 14 de març de 1927, per Henry H. «Hap» Arnold i associats. La seva companyia de portafoli va poder obtenir a loctubre el contracte denviament de correu des dels Estats Units a Cuba però no va poder fer la feina a causa del retard de lavió Fokker F. VII que havien ordenat. La tasca no es va poder dur a terme fins al 30 de Setembre daquell mateix any.
 5. 5. SAm-1 ● És un cable submarí de fibra òptica. Va començar les seves operacions lany 2000, connectant els Estats Units, Puerto Rico, Brasil, Argentina, Xile, Perú i Guatemala. El 2007, SAM-1 va ser estès a lEquador i Colòmbia.
 6. 6. Telstar 1 ● El Telstar va ser el primer satèl.lit artificial de telecomunicacions comercial del món, i va ser posat en òrbita terrestre pels Estats Units. Va ser llançat el 10 de juliol de 1962 per un coet Delta, i estava dissenyat per retransmetre televisió, telèfon i dades de comunicacions a alta velocitat. ● Es va llançar un segon Telstar el 7 de maig de 1963. ● El seu nom va inspirar el del famós pilota de futbol Adidas Telstar.

×