Oscar bañosdavid cuencaibra al helimi
• Lesglésia de Sant Felip Neri va néixer com a  dependència del convent dels "felipons", que es  van establir al lloc en 1...
• Són desgracias perqué van morir 39 nens I  nenes I van aber 3 adults morts I els va matar  FRANCO I els va dir que no er...
Tots hem feta alguna cosa encaraque el ibra es el que ha fet méspero tots hem fet alguna cosa I ensha anat molt be.
Ibra socials
Ibra socials
Ibra socials
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Ibra socials

171 visualizaciones

Publicado el

jornades de la pau i solidaritat

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
171
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Ibra socials

  1. 1. Oscar bañosdavid cuencaibra al helimi
  2. 2. • Lesglésia de Sant Felip Neri va néixer com a dependència del convent dels "felipons", que es van establir al lloc en 1673. Lesglésia, un dels pocs edificis barcelonins destil barroc, es va construir entre 1721 i 1752. És obra de larquitecte Pere Bertran, que tingué lajuda de Salvador Ausich i Font. La decoració anà a càrrec de Pere Costa iCarles Grau.[1] El temple té annexa la casa de la Congregació de lOratori, fundada al1673, on viuen els clergues seculars, ensems amb els germans i els tironis (novicis)
  3. 3. • Són desgracias perqué van morir 39 nens I nenes I van aber 3 adults morts I els va matar FRANCO I els va dir que no era ell els que els va matar I en britat els va matar ell.• Ells benien en abions a matar el nens de la escola (esglecia) I tot I aixi ban salbarse molta gent uns cunts profesors I alguns nens.
  4. 4. Tots hem feta alguna cosa encaraque el ibra es el que ha fet méspero tots hem fet alguna cosa I ensha anat molt be.

×