Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Inserir objectes al blog

1.732 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología, Empresariales
 • Sé el primero en comentar

Inserir objectes al blog

 1. 1. INSERIR OBJECTES AL NOSTRE BLOG TERESA TORNÉ
 2. 2. Totes les aplicacions web 2.0 ens donen l’opció de poder copiar un trosset de codi font, anomenat <<embed>>, per després enganxar-lo a les nostres entrades. Veurem, ara, on localitzem l’embed a les diferents aplicacions que hem fet servir i com l’enganxem després al nostre blog.
 3. 3. A Slideshare , anem a My Slideshare i cliquem damunt la presentació que volem inserir:
 4. 4. En obrir-se veiem que al costat ens dóna diverses opcions. Seleccionem la primera i la copiem amb el botó dret:
 5. 5. A Picasa , cliquem damunt de l'àlbum que volem mostrar i, en obrir-se, veurem com a l’esquerra també podem triar...
 6. 6. Si volem incrustar un vídeo de YouTube , primer l’obrim i veurem com a la seva dreta podem seleccionar i copiar el seu embed:
 7. 7. Passa el mateix amb els arxius de so. Amb el Razz , quan arribeu al final del procés on trieu el disseny del reproductor també us donen el codi per copiar:
 8. 8. En el Bubbleshare , en editar una presentació, a l’esquerra trobem l’opció “Blog Album”:
 9. 9. ...i en clicar al damunt, a part de definir la mida i la forma que volem que tingui, també podem copiar el seu codi:
 10. 10. Doncs bé, quan tenim un d’aquest codis copiats, anem a la finestra on estem redactant l’entrada i seleccionem la pestanya “edición de HTML”, fem clic en el lloc del text on volem que surti la aplicació i, amb el botó dret, enganxem. Podeu veure com quedarà si feu clic a “vista previa” i, si us agrada, publicar-la o tornar-la a editar per fer modificacions.

×