Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Embarbussaments llengua catalana

Embarbussaments en llengua catalana

  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Embarbussaments llengua catalana

  1. 1. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) En cap cap cap el que cap en aquet cap. Setze jutges d'un jutjat mengen el fetge d'un penjat. Si el penjat es despenja, els setze jutges del jutjat no podranmenjar mes fetge del penjat. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Plou poc, pero pel poc que plou, plou prou.
  2. 2. En Piu que manobra fou, fent un pou va perdre un peu,el seu amic Pau digué, Pol en Piu té un peu al pou. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) En Pere Peret Pintor, premiat per Portugal, pinta pots i potingetes per posar pebre picant. Un carro carregat de rocs anava carretera amunt carretera avall per les costes del Garraf. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments)
  3. 3. Una polla xica, pica, pallarica, camacurta i becarica, va tenir set polls xics, pics, pallarics, camacurts i becarics; si la polla no hagués estat xica, pica, pallarica, camacurta i becarica, no hauria tingut els set polls xics, pics, pallarics, camacurts i becarics. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Duc pa sec al sac, m'assec on sóc, i el suco amb suc. Peret, treu-te el pot del pit, que put. EMBARBUSSAMENTS
  4. 4. (Embarbussaments) Barcelona sona si la bossa sona. Però tant si sona com si no sona, Barcelona és bona. Duc com puc un ruc a un duc rus mut. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) En Fabra té una cabra sobre cada arbre. Vaig al bosc i busco vesc i visc del vesc que busco al bosc.
  5. 5. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Cards verds taquen, cards secs piquen. Tinc una gana, una son i una set, que no menjo, ni dormo, ni bec, si menjava, dormia i bevia, la gana, la son i la set em passarien, però com que no menjo, ni dormo, ni bec, no em passa ni la gana, ni la son, ni la set. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Al mes de maig vaig veure un Puig que em va fer goig i hi vaig pujar.
  6. 6. Al Marroc un marrec tira un roc i cau al rec. Un ric li diu: Roc no siguis ruc que jo no ric. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Papa, la Pepa és a la popa, i s’ha fet una pupa amb una pipa. Senyora, diu la senyora si s’anyora de la senyora. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments)
  7. 7. Si el pare d’en Pere poda parres, Pere com son pare parres podarà. A Pons pocs i bons, i encara els que són bons no són de Pons. EMBARBUSSAMENTS (Embarbussaments) Quin fum fa? Fa un fum fi.
  8. 8. M'han dit que has dit que he dit un dit que jo no he dit. El dit que tu has dit que he dit, jo no l'he dit.

×