Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

"Coneixent els Millennials" - 12ª Jornada Professional del Comerç de la CECOT

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio

Eche un vistazo a continuación

1 de 29 Anuncio

"Coneixent els Millennials" - 12ª Jornada Professional del Comerç de la CECOT

Descargar para leer sin conexión

"Coneixent els Millennials", el present document, ha estat creat com a suport audivisual en la ponència que Núria Escalona va impartir el 13 d'octubre de 2014 en el marc de la 12ª Jornada Professional del Comerç organitzada per la CECOT a Terrassa.

"Coneixent els Millennials", el present document, ha estat creat com a suport audivisual en la ponència que Núria Escalona va impartir el 13 d'octubre de 2014 en el marc de la 12ª Jornada Professional del Comerç organitzada per la CECOT a Terrassa.

Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (14)

Similares a "Coneixent els Millennials" - 12ª Jornada Professional del Comerç de la CECOT (20)

Anuncio
Anuncio

"Coneixent els Millennials" - 12ª Jornada Professional del Comerç de la CECOT

 1. 1. 12ª JORNADA PROFESSIONAL DEL COMERÇ “CONEIXENT ELS MILLENNIALS” Núria Escalona (@nuriaescalona) Barcelona, 13 d’octubre de 2014"
 2. 2. COM IMPACTEM EL NOSTRE PÚBLIC? " Image courtesy of Master isolated images at FreeDigitalPhotos.net! PLA DE COMUNICACIÓ! - OBJECTIUS" - ESTRATÈGIA" - TÀCTICA" - ANÀLISI" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 3. 3. SABEM QUE NO SOM TOTS IGUALS..." Image courtesy of cooldesign at FreeDigitalPhotos.net" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 4. 4. AVUI, QUINES GENERACIONS TENIM?" Image courtesy of sheelamohan at FreeDigitalPhotos.net" - GENERACIÓ SILENCIOSA! Primera meitat del segle XX." - BABY BOOMERS! Mitjans del segle XX." - GENERACIÓ X! Nascuts entre el 1963 i 1976, segons Douglas Coupand, autor del llibre “Generation X: Tales for an Accelerated Culture”. " - GENERACIÓ Y (o Millennials)" Nascuts a partir del 1977 fins els anys 90. Altres autors ho daten a principis dels 80. " #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 5. 5. GENERACIÓ SILENCIOSA" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 6. 6. BABY BOOMERS" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 7. 7. GENERACIÓ X" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 8. 8. GENERACIÓ Y (MILLENNIALS)" El terme “Generació Y” es va emprar per primera vegada a l’editorial de la revista Ad Age de l’agost de 1993. S’emprava per descriure els adolescents d’aquella època nascuts a partir de l’any 1976 perquè es va detectar que eren diferents a la “Generació X”." El terme "Generació Y” fa al·lusió a la generació successora de la "Generació X”, més endavant s’anomenarien Millennials." Referencia: “Generation Y" Ad Age August 30, 1993. p. 16" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 9. 9. DE “GENERACIÓ Y” ALS MILLENNIALS" L’any 2000 apareix la paraula Millennials per substituir la “Generació Y” en un article acadèmic." Referencia: “Millennials Rising: The Next Great Generation”, Paperback – September 5, 2000 by Neil Howe and William Strauss," #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 10. 10. DE “GENERACIÓ Y” ALS MILLENNIALS" L’any 2004 la sociòloga Kathleen Shaputis va etiquetar la “Generació Y” com els joves del mil·lenni, d’aquí també l’adopció del nom Millennials." Shaputis els va etiquetar com una generació bumerang i també generació Peter Pan, degut a la tendència de retardar alguns rituals que altres generacions feien abans. Els Millennials són els primers que viuen amb els seus pares més temps que les generacions anteriors. " Referencia: Shapu/s Kathleen. El síndrome del nido lleno: Sobreviviendo el retorno de los hijos adultos. Desorden hadas Publishing, 2004. #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 11. 11. MILLENNIALS – QUI SÓN?" 1.800 milions ! Entre 18 i 33 anys #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 12. 12. MILLENNIALS – QUI SÓN?" Image courtesy of ddpavumba at FreeDigitalPhotos.net" Image courtesy of thanunkorn at FreeDigitalPhotos.net" ELS QUE HAN REBUT MÉS EDUCACIÓ DE LA HISTÒRIA LA PRIMERA GENERACIÓ QUE SERÀ MÉS POBRA QUE L’ANTERIOR #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 13. 13. MILLENNIALS – CARACTERÍSTIQUES" TECNOLÒGICS MODA MAI ES DONEN PER VENÇUTS LIBERALS I TOLERANTS ALT NIVELL D’ESTUDIS MÚSICA SOCIALS I CONNECTATS NO RELIGIOSOS #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 14. 14. MILLENNIALS – FEINA I NEGOCIS" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012! #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 15. 15. MILLENNIALS – COM ES COMUNIQUEN?" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 16. 16. TENDÈNCIES MILLENNIALS A TENIR EN COMPTE DES DEL COMERÇ #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 17. 17. PER QUÈ HI HEM DE PENSAR?" - SÓN MAJORIA! La generació més amplia actualment i a tot el món." Seran el 75% de la força laboral l’any 2025." - INFLUEXIEN EN EL MERCAT! Impacten en les decisions de compra dels seus pares i familiars." - SÓN ÚNICS! La primera generació digital." No conceixen el món sense Internet ni Smartphones" #CECORcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 18. 18. TENDÈNCIA 1" - URBANITZACIÓ GLOBAL! L’any 2011, per primera vegada a la història, hi havia més gent vivint a les ciutats i les seves perifèries que al món rural." - Això vol dir...! ... que els Millennials tindran identitats molt properes a les ciutats on han viscut. Des del comerç i el màrqueting s’haurà de customitzar i crear aquests vincles. " #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Image courtesy of ddpavumba at FreeDigitalPhotos.net Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 19. 19. TENDÈNCIA 2" - EXPERIÈNCIES MÉS ENLLÀ! La situació econòmica està enraderint que els Millennials s’ho pensin més amb les seves compres. " Això provoca que també els demanin als productes nous valors experiencials, quan es decideixen a comprar." - Això vol dir...! ... que els comerciants hauran de mostrar els seus productes o serveis amb vies d’experimentació que ofereixin un valor afegit." #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 20. 20. TENDÈNCIA 3" - CANVI DE ROLS! Els rols de gènere han canviat." 6 de cada 10 estudiants a les universitats són dones. Els homes s’estan apoderant cada vegada més de les llars i les responsabilitats de compra." - Això vol dir...! ... que hem de pensar menys en els rols de gènere i les segmentacions tradicionals del públic. Hem de tenir en compte la nova situació, incorporar nous aspectes i treballar des del qui i el com influir el nostres públic." #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 21. 21. INSIGHTS MARQUES – EDELMAN 2012" 1) Consideren les marques un aliat i una forma d’autoexpressar-se.! 2) La informació és la clau de la influència.! 3) Actuar en nom de les marques és un valor fonamental.! 4) Es multiplica l’ecfecte d’una marca o una experiència de marca en multicanalitat (online, offline, mòbil...)! #CECOTcomerç " @nuriaescalona" Fuente: Edelman Berlend 8095 2.0 Survey 2012!
 22. 22. RECORDATORI #1" La recessió mundial ha creat una barreja dels valors tradicionals amb els no tradicional, això ha desencadenat un nou tipus de consumidor que valora altres coses…! #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 23. 23. RECORDATORI #2" Millennials són alfa – influenciadors. ! Es creuen amb la necessitat de compartir les seves experiències…! #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 24. 24. RECORDATORI #3" Els Millennials estan molt oberts a participar amb les marques i també amb la seva la publicitat, però només si les marques ho fan amb un enfocament correcte.! #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 25. 25. PERÒ, LA COSA NO ACABA AQUÍ..." #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 26. 26. SI NO INTENTEM ENTENDRE LA GENERACIÓ Y, ! NO PODREM ENTENDRE LA GENERACIÓ Z! #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 27. 27. hDps://www.youtube.com/watch?v=AzWK-­‐x5WlXk #CECOTcomerç " @nuriaescalona"
 28. 28. LA “GENERACIÓ Z” ÉS AQUÍ" Ara tenen 18/19 anys" #CECORcomerç " @nuriaescalona"
 29. 29. nuria@nuriaescalona.com" Twitter.com/nuriaescalona" Facebook.com/nuriaescalona" #CECOTcomerç " @nuriaescalona"

×