Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Club de lectura del mecanoscrit

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Magritte
Magritte
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 4 Anuncio

Club de lectura del mecanoscrit

Descargar para leer sin conexión

SABIES QUE..

SABIES QUE..

Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio
Anuncio

Club de lectura del mecanoscrit

  1. 1. Sabíeu que... Mecanoscrit del segon origen és la novel·la més llegida de tots els temps de la literatura catalana, amb 1376016 exemplars editats des del 1974 al 2012? Ha estat el llibre més venut per l’Editorial 62, que és l’editorial que el va començar a editar el 1974?
  2. 2. A causa de la censura política, algunes novel·les des Manuel de Pedrolo no es van poder publicar fins anys després d’haver-les escrit? De Mecanoscrit del segon origen Ricard Reguant en va fer una sèrie televisiva en set capítols que va emetre TV3 entre 1985 i 1986 que podeu veure íntegres a youtube? https://youtube/dSontSkjrZ4 Els anys 1984 i 1985 es va publicar una versió de Mecanoscrit del segon origen en còmic, amb dibuixos d’Isidre Monés?
  3. 3. S'acaba d’estrenar (9 d’octubre del 2015) una versió cinematogràfica de la novel·la, que havia estat iniciada pel prestigiós director de cinema Bigas Luna però que a causa de la seva desaparició ha estat duta a terme per Carles Porta? https://youtu.be/MCetxmqZhAc Mecanoscrit del segon origen és una novel·la de ciència ficció. Què vol dir “el segon origen”? Doncs... ho descobriràs al principi del llibre. Un llibre d’aventures, apassionant i tendre, però també amb un alt grau de suspens i misteri, amb un final èpic. Un llibre que no et deixarà indiferent.
  4. 4. Vine al club de lectura! Però abans, no oblidis de venir a buscar en préstec un exemplar de la novel·la el dia 5 de novembre a l’hora del pati! Fins ben aviat!

×