Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Avance Werving en Selectie

Libros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo

Audiolibros relacionados

Gratis con una prueba de 30 días de Scribd

Ver todo
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Avance Werving en Selectie

  1. 1. Avance, Vestiging Venlo Burg. Van Rijnsingel 20 5913 AN Venlo Telefoon: 077-352 22 22 Fax: 077-351 07 33 www.avance.jobs Specialisten in Werving en Selectie Maastricht | Venlo | Eindhoven | Arnhem | Rotterdam | Utrecht | Hasselt (B)
  2. 2. Avance, Vestiging Venlo Burg. Van Rijnsingel 20 5913 AN Venlo Telefoon: 077-352 22 22 Fax: 077-351 07 33 Avance is een ambitieuze en snelgroeiende, commerciële dienstverlener met een uitgebreid netwerk www.avance.jobs in Nederland. Gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie van middelbaar en hoger opge- leid personeel voor vaste banen en projectmatige dienstverbanden. De mensen van Avance kennen de wereld van de ondernemers en spreken de taal van de kandida- ten. Zij weten wat er speelt in de verschillende branches, op de arbeidsmarkt en in de wereld om ons heen. Dat verklaart waarom Avance telkens de beste mensen kan bieden. Onze eigen medewerkers zijn allemaal technisch of economisch geschoold, zodat u als opdrachtge- ver bij ons een gesprekspartner heeft die dezelfde taal spreekt en uw vakdiscipline kent. Zij kennen in uw regio de markt en weten gegarandeerd als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Kandidaten worden door Avance zowel op functie-inhoudelijke aspecten gescreend als op persoon- lijk gedrag dat succes in een functie bepaalt. Doel is om inzicht te krijgen in de specifieke kwalitei- ten en competenties van de kandidaat, door middel van een gestructureerde interviewmethode, waarbij motivatie en ambitie bijkomende selectiecriteria zijn. Avance wil helder adviseren, meedenken en uiteindelijk de beste oplossing aanreiken. En samen- werken met opdrachtgevers en kandidaten; in een vroeg stadium, met het oog op de lange termijn. Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op onze website; www.avance.jobs
  3. 3. Avance, Vestiging Venlo Burg. Van Rijnsingel 20 5913 AN Venlo Telefoon: 077-352 22 22 Fax: 077-351 07 33 De dienstverlening van Avance gaat uit van ondersteuning gedurende de gehele procedure. Dit enerzijds om de instroom van kwalitatief personeel te versnellen en anderzijds om u te ontlasten in www.avance.jobs de te besteden tijd. Daarnaast dienen wij te vermelden dat onze dienstverlening niet alleen de basis is om uw huidige capaciteitsprobleem op te lossen, doch ook een fundament moet zijn voor een langdurige en succesvolle samenwerking. Onze werkwijze: Het gedetailleerd in kaart brengen van de vacature en de organisatie om tot een geschikt wervings- en functieprofiel te komen. Verschillende wervingskanalen worden samen ingezet om een optimaal resultaat te garanderen. Avance maakt gebruik van de eigen website, verschillende landelijke en regionale jobsites, de eigen database en het ruime netwerk. Het gelijktijdig inzetten van deze wervingskanalen betekent dat Avance zeer snel een duidelijk beeld krijgt van het aanbod van potentiële kandidaten. Afhankelijk van het aantal potentiële kandidaten worden tussen de 10 en 15 kandidaten uitgeno- digd voor een interview. Deze kandidaten worden met behulp van onze gedragsgerichte interview- methode getoetst aan de hand van het functieprofiel. De door Avance geselecteerde kandidaten worden aan u voorgesteld middels een uitgebreid curri- culum vitae en, indien nodig, in detail met u besproken. Aansluitend worden de kennismakingsge- sprekken met de kandidaten bij opdrachtgever gepland. De adviseur van Avance zal, indien ge- wenst, zowel bij het kennismakingsgesprek als bij eventuele vervolggesprekken aanwezig zijn. 17 jaar ervaring in de vakgebieden Techniek, Sales, Finance, Bouw en ICT
  4. 4. Avance, Vestiging Venlo Burg. Van Rijnsingel 20 5913 AN Venlo Telefoon: 077-352 22 22 Fax: 077-351 07 33 Alle werkzaamheden worden op “no cure, no pay basis” uitgevoerd. www.avance.jobs Werving en Selectie De kandidaten krijgen rechtstreeks een arbeidsovereenkomst aangeboden door de opdrachtgever, hiervoor wordt een werving & selectie honorarium gefactureerd. Inlenen Indien kandidaten op inleenbasis via Avance worden aangesteld, dan brengen wij u de gewerkte uren in rekening tegen een vooraf vastgesteld tarief. Na een periode van 1040 gewerkte uren kunt u de kandidaat kosteloos zelf in dienst nemen. Payroll-service Indien opdrachtgever de salarisadministratie van een eigen geworven kandidaat bij Avance wil onderbrengen is dit ook mogelijk. Indien gewenst kunnen wij per kandidaat een Persoonlijke Profiel Analyse verzorgen, waarbij een dieper inzicht wordt verschaft van de specifieke gedragskenmerken die voor de functie belangrijk en noodzakelijk zijn. Meer informatie over deze analyse is op aanvraag beschikbaar. De kosten voor een uitgebreider psychologisch onderzoek, door derden, worden door ons zonder toeslag doorberekend. Uiteraard zorgen wij daarbij wel voor de juiste planning en afhandeling.
  5. 5. Avance, Vestiging Venlo Burg. Van Rijnsingel 20 5913 AN Venlo Telefoon: 077-352 22 22 Fax: 077-351 07 33 www.avance.jobs Goeie mensen, ze bestaan echt.

×