Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

IVT Traryd – Sveriges tryggaste värmepumpar och varmvattenberedare

236 visualizaciones

Publicado el

Vi på IVT Center Palmqvist VVS har marknadens bredaste sortiment. Hos oss hittar du bergvärmepumpar, jordvärmepumpar, sjövärmepumpar, grundvattenvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, luft/luftvärmepumpar och solvärmelösningar för både villor och fastigheter

Publicado en: Venta al por menor
  • Inicia sesión para ver los comentarios

IVT Traryd – Sveriges tryggaste värmepumpar och varmvattenberedare

  1. 1. IVT Värmepumpar I Traryd Palmquist VVS
  2. 2. Störst och grönast utbud av värmepumpar. Vi på IVT Center Palmquist VVS har marknadens bredaste sortiment. Hos oss hittar du bergvärmepumpar, jordvärmepumpar, sjövärmepumpar, grundvattenvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, luft/luftvärmepumpar och solvärmelösningar för både villor och fastigheter. Dessutom är vi den enda tillverkaren som klarar Svanens hårda kvalitets- och miljökrav. Samtliga värmepumpar installeras av kunniga och certifierade installatörer som är specialutbildade för att beräkna ditt hus energianvändning och ge dig lösningen med bäst besparing. Alla våra värmepumpar för villor har marknadens bästa garanti, med tio år på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen. För vi chansar aldrig.
  3. 3. IVT Värmepumpar i Traryd Palmquist VVS Industrigatan 1, 287 02 Traryd info@palmquistvvs.se www.palmquistvvs.se
  4. 4. Vi erbjuder Erbjudande/Tjänster: Värmepumpar Service VVS Rörmokeri Certifieringar: SVEP

×