Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Grup 3 agrari

1.174 visualizaciones

Publicado el

A l'àrea de medi hem estat treballant els diferents paisatges. Els alumnes de 4tA i 4tB han fet uns powers points que hem anat a explicar a les classes.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Grup 3 agrari

 1. 1. PAISATGE AGRARI MARIA MASSANA ERIKA REY ANTHONY RANDOS BIEL GARRIGA
 2. 2. QUÈ ÉS EL PAISATGE AGRARI? Els paisatges són aquells que han estat modificat per l’esser humà per poder-se alimentar conreant la terra i criant bestiar.
 3. 3. Hi ha granges , camps de conreu, camins de sorra , rius , pobles, carreteres , vaques , mètodes de transport , alimentació per els animals , remats.
 4. 4. ELS ELEMENTS DEL PAISATGE AGRARI Els camps on es conreen les plantes per alimentar les persones i el bestiar. Els prats per alimentar els animals. Les granges on es fa la cria del bestiar. Els pobles i les cases de pagès on viuen les persones que es dediquen a les feines agràries. Els camins que permetren accedir els camps i les carreteres o les línies ferroviàries que comuniquen els diversos pobles.
 5. 5. QUÈ ÉS LA MECANITZACIÓ?QUÈ ÉS LA MECANITZACIÓ? L’ús de la màquines per fer las tasques del camp i la introducció de tècniques moderna per concrear han permès augmentar la producció i reduir els preus de venda dels productes agraris.
 6. 6. L’ESTABULACIÓ DEL BESTIARL’ESTABULACIÓ DEL BESTIAR Generalment el bestiar el crien i alimenten en granges i té ben poc contacte amb el camp.
 7. 7. EL TURISME RURALEL TURISME RURAL El turisme en granges o cases de pagès proporciona als que el practiquen un contacte directe amb les activitats agràries i ramaderes .
 8. 8. LA MANERA DE VIUREGgstfstyftdftyfsjshxggxggxggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg Actualment, al nostre país hi ha poques persones que es dediquen a les activitats agrícoles i ramaderes.
 9. 9. Fotos paisatges agraris

×