Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Text argumentatiu
Text argumentatiu
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 8 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (20)

Anuncio
Anuncio

Más reciente (20)

Text Argumentatiu

  1. 1. Estructura del text argumentatiu
  2. 2. Argumentació Discurs fet amb l’objectiu de convèncer algú d’alguna cosa.
  3. 3. Text argumentatiu Text expositiu Té com a finalitat convènver o persuadir al destinatari. Té com a finalitat exposar informació per a ser transmesa al destinatari, no busca convèncer, sinó informar i explicar un tema determinat.
  4. 4. Comparem les estructures d’ambós texts Argumentatiu Expositiu Les parts són: Introducció Desenvolupament Conclusió Tesi (Cal no confondre amb el tema.) <ul><li>Conceptes clau </li></ul><ul><li>Arguments: raó adduïda en prova d’una proposició, per convèncer algú d’una cosa. </li></ul><ul><li>Tema: És allò que suscita la polèmica </li></ul>
  5. 5. - Tesi: El posicionament defensat per l’emissor. La defensa es fa mitjançant arguments - Contraarguments : les raons que s’addueixen per atacar la tesi contrària.
  6. 6. Característiques dels components del text argumentatiu Presentació : part del text en què es dóna a conèixer el tema i la finalitat del text argumentatiu. Tesi : idea, opinió o hipòtesi de l’ argumentador. O de qui emet el text. Arguments : raons que donen suport a la tesi.
  7. 7. Conclusió : element del text argumentatiu que recull totes les idees i confirma la tesi proposta.
  8. 8. Bibliografia Berenguer, Vicent, et alii 2003, Valencià: Llengua i literatura 2n batxillerat , Madrid, Editorial ANAYA.

×