Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Atemptat a l'Aeroport de Burgas - 2012

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Pouer poin wikileacs
Pouer poin wikileacs
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 9 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Más reciente (20)

Atemptat a l'Aeroport de Burgas - 2012

  1. 1. Reporters: Mishal Khalil, Gabriel Koromoszlay, Shelly López i Anthony Rodríguez *
  2. 2. * Etimologia de les paraules: terrorisme i terror La paraula terrorisme, es va inventar per anomenar les persones que feien mal per tal d’influenciar en la política. La paraula terror prové del llatí terror, nom format a partir del verb terreo. Originàriament, aquest verb, en llatí, significa ‘tremolar’, de manera que ‘terror’ significaria ‘tremolor’.
  3. 3. *Sinònims i derivacions de terror Alguns sinònims de terror serien: pànic, por, espant, horror, esfereïment. Alguns derivats de terror: terrorisme, terrorista.
  4. 4. * *El terrorisme ha anat canviant molt al llarg de la Història, però ara està començant a ser un problema molt més greu. Han començat a matar i torturar a molta més gent.
  5. 5. * Actualment hi ha força tipus de terrorisme, com per exemple: * Terrorisme polític * Terrorisme econòmic * Terrorisme individual * Terrorisme d’Estat * Ciberterrorisme
  6. 6. JAT: Jamaah Ansharut Tauhid HUM: Harkat-ul-Mujahideen JEM: Exèrcit de Mohammed ANO: Organització Abu Nidal ASG: Grup Ayu Sayyaf AQAP: Al-Qaida a l’Arabia ETA: Euskadi Ta Askatasuna AQI: AI-Qaida a l’raq ELN: Exèrcit d’Alliberament Nacional FARC: Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia PLF: Front per a l’Alliberament de Palestina PFLP: Front Popular per a l’Alliberament de Palestina *
  7. 7. INVESTIGUEM UN ATEMPTAT: Atemptat a l’aeroport de Burgas L’atemptat terrorista a l’aeroport de Burgas (Bulgària) va succeir el dia 18 de juliol de 2012 a les 17:30 hores. Va ser un atac suïcida amb una bomba col·locada al maleter d’un dels autobusos que transportaven als passatgers provinents d’un vol de Tel Aviv (Israel). L’explosió va matar a cinc israelians i dos búlgars. També van resultar ferits 30 israelians i 2 russos.
  8. 8. Presumptes culpables Aquest atemptat encara s’està investigant i no s’ha confirmat l’autoria, però des d’Israel apunten a Hezbollah. Hezbollah és un grup islàmic libanès amb un braç civil i un braç armat. Va ser fundat el 1982 per combatre l'ocupació israeliana del sud del Líban.
  9. 9. Projecte Interdisciplinari – 6è B Curs 2014-15 Escola El Prat I

×