Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Temps dePunt TIC      Xarxa llatinoamericana      Red de Redes de Telecentros de      Latinoamérica y el Ca...
Temps dePunt TIC      Creació      Es va crear lany 2009, amb el propòsit de potenciar      el treball de l...
Temps dePunt TIC      Objectius        Enfortir i difondre el treball de la Xarxa i els membres.       ...
Temps dePunt TIC      Xarxes membres        Entre altres:        Asociación Argentina de Teletrabajo  ...
Temps dePunt TIC      Comunicació        Web: www.telecentros.org        Twitter: @telecentrosLAC   ...
Temps dePunt TIC      Projectes i bones pràctiques      Academia de Telecentros Colombia        Busca enf...
Temps dePunt TIC      Accions i projectes      Participació a la VI Cumbre de Las Américas        Membre...
Temps dePunt TIC      Accions i projectes      Acord de col·laboració amb la xarxa espanyola        El 2...
Tempsde.punttic.cat
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Presentació de la Xarxa Llatinoamericana de Telecentres

375 visualizaciones

Publicado el

Descripció i projectes de Red de Redes de Telecentros de Latinoamèrica i el Caribe - LAC. Aquesta presentació forma part de la campanya Temps de Punt TIC 2012.

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Presentació de la Xarxa Llatinoamericana de Telecentres

 1. 1. Temps dePunt TIC Xarxa llatinoamericana Red de Redes de Telecentros de Latinoamérica y el Caribe – LAC
 2. 2. Temps dePunt TIC Creació Es va crear lany 2009, amb el propòsit de potenciar el treball de les xarxes que la formen, tot facilitant lintercanvi de coneixements, la comunicació i el treball en xarxa. Forma part de la Fundació Telecentre.org i estableix aliances amb lAsociación Comunidad de Redes de Telecentros de lEstat espanyol.
 3. 3. Temps dePunt TIC Objectius  Enfortir i difondre el treball de la Xarxa i els membres.  Donar suport a la sostenibilitat dels telecentres.  Intensificar lintercanvi de coneixement.  Articular aliances i representar interessos de les xarxes de Llatinoamèrica davant diversos sectors i en el context del moviment global de Telecentres.  Col·laborar en iniciatives conjuntes per lapoderament i el desenvolupament social.
 4. 4. Temps dePunt TIC Xarxes membres Entre altres:  Asociación Argentina de Teletrabajo  Asociación de Telecentros Activos de Chile  Centro Peruano de Estudios Sociales  Fundación Taigüey (República Dominicana)  Infoplazas AIP (Panamà)  Red Infodescarrollo (Equador)  Red TicBolivia  Rutelco-CDI (Uruguai)  Brasil - Centro de Apoio ao Desenvolvimento Tecnológico  Secretaría Nacional de Ciencia y Tecnología - SENACYT (Guatemala)
 5. 5. Temps dePunt TIC Comunicació Web: www.telecentros.org Twitter: @telecentrosLAC Grup a Facebook: Comunidad Telecentros LAC Flickr: Galeria de Telecentros LAC
 6. 6. Temps dePunt TIC Projectes i bones pràctiques Academia de Telecentros Colombia  Busca enfortir les capacitats, coneixements i sabers de les persones que administren i lideren centres daccés a les TIC.  Funciona a través de cursos de formació que simparteixen de manera virtual.  Forma part duna xarxa descoles que hi ha a Brasil, Xile, Egipte, lÍndia, les Filipines, Malàisia, Perú, Sri Lanka i Uganda.
 7. 7. Temps dePunt TIC Accions i projectes Participació a la VI Cumbre de Las Américas  Membres de la Red de Redes de Telecentros LAC van participar al grup de treball dAccés i utilització de la tecnologia.  La Cimera va ratificar que les TIC són una eina clau per fomentar el creixement econòmic i buscar la disminució de la pobresa, especialment a les zones rurals i en sectors com leducació i la salut. Més informació: Notícia a Telecentros.org
 8. 8. Temps dePunt TIC Accions i projectes Acord de col·laboració amb la xarxa espanyola  El 2011 va signar amb lAsociación Comunidad Redes de Telecentros un acord per promoure laccés universal a les TIC.  Arran de lacord, es van celebrar a Sao Paulo les Jornadas #Telecentros Latinoamericanos. Més informació: Notícia sobre lacord
 9. 9. Tempsde.punttic.cat

×