Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Presentació pares 1a reunió

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 16 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (19)

Similares a Presentació pares 1a reunió (20)

Anuncio

Más reciente (20)

Presentació pares 1a reunió

 1. 1. LA FORÇA DE LA PARAULA
 2. 2. OBJECTIUS DE L'ESCOLA PEL CURS 2017-18 1.-Potenciar els valors de disciplina, ordre i treball com a principis destacats en el nostre dia a dia de Centre. 2.-Adaptar la metodologia de treball i avaluació tenint en compte els criteris de la nova normativa. 3.-Consolidar el projecte de Pla Lector (mitja hora de lectura diària) per això potenciarem la biblioteca d´aula i el projecte Pla Escriptor (Programa Ara Escric ). 4.-Aprofundir en el treball de les llengües estrangeres. Les auxiliars ens ajudaran a estimular la competència comunicativa de l’alumnat utilitzant sempre la llengua estrangera.
 3. 3. 5.-Desenvolupar el raonament lògic i el raonament matemàtic dels nostres alumnes. 6.-Desenvolupar la competència digital. 7.-Consolidar el programa Oratori a la capella (½ h cada 15 dies). Fer present en la nostra tasca d’educadors el lema del curs: LA FORÇA DE LA PARAULA. 8.-Continuar el treball d´atenció a la diversitat. 9.- L’hora d’informàtica complementària 15’ mecanografia 10.- Exàmens de Cambridge al col·legi. Resultats del curs passat: 100% aprovats. Més endavant es donarà la informació pertinent.
 4. 4. OBJECTIUS DE QUART: 1.-Ser cada vegada més AUTÒNOMS i RESPONSABLES. 2.-Les llibretes i els treballs hauran de tenir tan BONA PRESENTACIÓ com BONA CAL·LIGRAFIA 3.-Assolir els CONEIXEMENTS propis del curs i tenir DESTRESES i HABILITATS per saber resoldre situacions en què es trobin. 4.-Assolir un bon nivell de CONVIVÈNCIA I RESPECTE entre ells. 5.-Demanarem un grau important d’ESFORÇ i HÀBITS DE TREBALL.
 5. 5. QUADRE DE PROFESSORS  TUTORIES: Elàdia RUIZ (4t A) i Màrius MATÍN (4t B)  CATALÀ : Montserrat FÀBREGAS  CASTELLÀ: Màrius MARTÍN  MATEMÀTIQUES, GEOMETRIA I CÀLCUL: Elàdia RUIZ  INFORMÀTICA: Jordi LLAGOSTERA  ANGLÈS: Màrius MARTÍN  ED. FÍSICA: Sergi MARCH  MÚSICA: Berta FALO  TÈCNIQUES D’ESTUDI: Montse GRAU  TALLER DE LLENGUA: Elàdia RUIZ i Eduard TORT HORA DE VISITA DELS TUTORS: - E. Ruiz : dilluns i divendres d’11 a 11:30 - M. Martín: dilluns i dimarts d’11 a 11:30
 6. 6. Continuem amb la mateixa organització dels agrupaments flexibles en les àrees instrumentals. CATALÀ, CASTELLÀ I MATEMÀTIQUES. Busquem l'excel·lència en els nostres alumnes, fer-los rendir al màxim de les seves possibilitats i és per això que hem apostat per l'aprenentatge cooperatiu i el treball en grups heterogenis en les àrees instrumentals. AGRUPAMENTS FLEXIBLES
 7. 7. AGENDA  S’ha de mantenir en bon estat.  Els deures s’apunten pel dia que s’han de presentar.  Si es deixen els deures o no els fan, se’ls posarà una nota que hauran de portar signada l’endemà.  Quan algú tingui 5 notes de la mateixa àrea, en un mateix trimestre, l’assignatura quedarà suspesa automàticament.  ABSÈNCIES I RETARDS: s’han de justificar TOTS.  Farem apuntar les notes dels controls a l'agenda i caldrà que els pares ho signeu.  Cal que els pares reviseu l'agenda.
 8. 8.  De setembre a finals de gener.  Portar el banyador posat i les nenes els cabells recollits.  Portar assecador de casa: es vesteixen i s’assequen els cabells ells sols.  Portar cadascú la seva pinta.  Els dies que els alumnes no nedin han de portar-ho JUSTIFICAT a l’AGENDA. PISCINA
 9. 9. NORMATIVA  Cal que les famílies s’abstinguin d’esperar-se en zones que dificulten o obstaculitzen el pas de les files.  Evitar parlar amb el mestre quan ja està a la fila. Utilitzar l’agenda.  Evitar aparcar a la parada del bus que hi ha a la carretera del Pla.  Si l’alumne està malalt caldrà avisar a secretaria. Per tal de saber la feina que es fa a classe mentre està malalt caldrà consultar el bloc.  En cas d’una absència sobtada en una sortida: avisar algun company o a Secretaria.
 10. 10.  Horari porta principal: tanca a les 17:20h. A partir d’aquesta hora pas exclusiu per la Xamora.  Horari secretaria: fins a les 18:00h.  Horari venda xandalls dimecres de 15:30 a 19:30  Horari de la biblioteca: de dilluns a divendres de 17 a 18:30.  Acolliment des de P1 fins a 4t d’ESO.  Portar l’esmorzar amb carmanyola o bossa reutilitzable.  Esmorzars d’aniversari: fets a casa NO! Per qüestions d’higiene i al·lèrgies.  No portar aigua a classe. Beure a la font del pati.
 11. 11.  Beques de llibres i menjador : es van demanar a finals del curs passat. L’Ajuntament està trucant aquesta setmana als que han demanat beca de llibres. Cal que les famílies estiguin alerta perquè si no els han trucat ho faran.  Pagament sortides i colònies: Primer donareu el consentiment perquè el vostre fill hi vagi i uns dies més tard l’escola us passarà el rebut pel banc.  Activitats extraescolars. Coordinador Sr. Josep M. Duch.  Llibre de religió, quadern de música i d´anglès no reutilizables.  Informes trimestrals: només els podem donar als pares.  Llicències digitals: tothom les ha de tenir. Les activarem els mestres amb l’adreça electrònica que ja els vam crear.
 12. 12. DATES A RECORDAR  SORTIDES:  24 d’octubre: Miramar (Alt Camp)  22 de març: Cova de la Font Major i museu del vi (L´Espluga i Francolí).  20, 21 i 22 de juny: Colònies a “L´Aldric “ a Romanyà de la Selva (Baix Empordà) INFORMES: 15 de desembre de 2017 (divendres) 16 de març de 2018 (divendres) 28 de juny de 2018 (dijous) FESTES LABORALS de LLIURE ELECCIÓ: 13 d’octubre de 2017 (divendres) 7 de desembre de 2017 (dijous) 5 de febrer de 2018 (dilluns) 30 d’abril de 2018 (dilluns)
 13. 13. EINES PER ESTAR INFORMATS DE LA VIDA AL COL·LEGI  Bloc de quart.  Facebook i Twitter Claret Valls.  Nova pàgina Web del col·legi http://claretvalls.cat/.  Mitjans de comunicació d’àmbit local i comarcal: premsa en paper, diaris digitals…  Butlletí de final de Curs.
 14. 14.  ACTIVITATS INTERACTIVES del que s'està fent a classe.  FOTOGRAFIES de les diferents activitats que anem fent al llarg del curs.  CALENDARI amb les feines fetes a classe, deures i controls previstos.  BIBLIOTECA D'AULA.  INFORMACIONS D'INTERÈS pels pares i mares.  ANIVERSARIS. BLOC DE QUART
 15. 15.  Com hem de treballar a les llibretes.  Informació activitats extraescolars.  Autorització per les sortides locals.  Enquesta pel professor d'Educació Física (retornar abans del 22 de setembre).  Circular de la biblioteca d’aula amb els llibres que cada família ha de comprar. REPARTIM:
 16. 16. GRÀCIES PEL VOSTRE INTERÈS

×