Publicidad
Publicidad

Shupremus act 2

  1. ‘’Vida oculta d’en Quimet’’realitzada pels Tresgats.
  2. Al nostre grup ens sembla una bona activitat. Creiem que está ben raonada i que es poden treure moltes més idees a partir d’aquesta principal, que és la confusió que té en Quimet amb l’església.. Suposem que si haguéssiu fet la pluja d’idees, com fem nosaltres, us haurien sortit més branques i camins per anar desenvolupant. Pero en sí, el que heu fet está bé, ens ha agradat encara que hi ha alguns aspectes que comentarem més endavant
  3. . En la nostra opinió l’estructura és molt correcta ja que segueix els diferents passos necessaris que són: -La introducció: Està molt bé això de començar amb la infantesa d’en Quimet i l’opinió dels seus pares. -El desenvolupament: Ens ha agradat com heu explicat les confusions que li sorgeixen a en Quimet . -El desenllaç: Creiem que això de barrejar les confusions amb l’opinió de la Colometa i després acabar dient que ho porta a la sang és una bona forma d'acabar el text.
  4. Ho hem llegit tot diverses vegades i no hem trobat cap errada així que respecte l’ortografia teniu un vot positiu perquè és molt correcta. Respecte a la gramàtica, les paraules són bàsiques, és a dir, que no utilitzeu un vocabulari molt formal. És com si diguéssim una llengua quotidiana. Encara que no sigui un text de gran riquesa les paraules estan ben escrites i en el lloc que han d’estar.
  5. En aquest apartat es on es troben els defectes. Creiem que un text sol es una mica ‘’sos’’ i queda lleig. Potser si haguéssiu fet un video llegint això o haguéssiu utilitzat algún programa per fer més interessant i divertida l’activitat hauria quedat millor. O sinò amb un simple power point com estem fent ara nosaltres doncs hagués estat molt bé. Donat que un text només son lletres i altres coses són imatges i sons.. Es més creatiu i original.
  6. Esperem que us hagin estat de profit els nostres consells i que us hagi agradat la nostra activitat.
Publicidad