Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Què és el biodièsel?
El Biodièsel és un carburant ecològic produït a partir de
productes naturals i renovables (olis i gre...
Obtenció del biodièsel
El Biodièsel s’obté a partir d’una reacció anomenada transesterificació:
És l'oli cru al que se li ...
Aquesta reacció ens permet obtenir Biodièsel a
partir de la cadena de Triglicèrids (que són els
olis o greixos) més alcoho...
Quin és el rendiment?
En termes generals,
1 kg d’oli
genera
1’1 litres de biodièsel
El biodièsel se usa afegit a un combus...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Obtencio de biodiesel2

425 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Tecnología, Empresariales
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Obtencio de biodiesel2

  1. 1. Què és el biodièsel? El Biodièsel és un carburant ecològic produït a partir de productes naturals i renovables (olis i greixos d’origen vegetal o animal). Aquests olis poden ser tant verges com utilitzats. Actualment l’oli fregit a augmentat, ja que tenim la necessitat de reciclar, especialment els procedents de bars, restaurants, etc... El Biodièsel es va començar a produir a gran escala industrial a partir de l’any 1992 a Europa (Àustria, Bèlgica, França Alemanya, Itàlia i Suècia).
  2. 2. Obtenció del biodièsel El Biodièsel s’obté a partir d’una reacció anomenada transesterificació: És l'oli cru al que se li ha tret la glicerina.
  3. 3. Aquesta reacció ens permet obtenir Biodièsel a partir de la cadena de Triglicèrids (que són els olis o greixos) més alcohol (Metanol). A aquests reactius s’afegeix un catalitzador (sosa) que facilita la reacció. D’això s’obtenen els productes: Biodièsel i glicerina.
  4. 4. Quin és el rendiment? En termes generals, 1 kg d’oli genera 1’1 litres de biodièsel El biodièsel se usa afegit a un combustible derivat del petroli amb cap o petites modificacions en el motor.

×